29 / 03 / 2024

Sincan fabrika satışı

Sincan fabrika satışı

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Sincan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi Maliköy Mahallesindeki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Şekere yüzde 67 zam geldi! Şeker fiyatları uçtu! İşte Türkşeker, A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 şeker fiyat listesi!

Geçen aylarda yüzde 31 zamlanan şeker fiyatlarına yine zam geldi! Türkşeker, 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 36,4 ile 67 oranında arttırdı. Peki güncel şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ankara Sincan'da 13.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, 100542 ada, 15 parsel, 100542 ada, 15 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 13 milyon 139 bin 314 TL'ye satıyor...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Ankara Sincan'da 13 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Sincan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi Maliköy Mahallesindeki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Sincan'da satılık arsa! 7,5 milyon TL'ye!

Ankara Sincan M.Kemal Mahalle'sinde yer alan arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. İhalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek arsanın tahmini satış bedeli 7 milyon 576 bin TL olarak açıklandı. 

Ankara 1. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi, Yeni Cimşit Mahallesi, Bağkayası Mevkii'nde Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyom 457 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Oral Et, fabrika satış mağazasını Erzurum'da hizmete açtı!

Açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları ve davetliler katıldı.

Konya Karatay'da 17 milyon TL'ye satılık fabrika!

Meram Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Konya İli, Karatay İlçesi'nde bulunan fabrika satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 17 milyon TL olarak belirlendi.

Sincan fabrika satışı Haberi

Sincan fabrika satışı

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını 13 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. ANKARA BATI İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : "Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahalle/Köy , 3031 Ada, 6 Parselde kain Kargir Fab. Binası ve Arsası nitelikli Taşınmazın borçluya isabet eden tam hissesi satışa çıkartılmış olup adresi; Osmaniye Mahallesi Sincan Organize Sanayi Uygurlar Caddesi No:4 Sincan/ANKARA'dır. Parsel Sincan Organize Sanayi Sitesi içinde bulunmaktadır. 3031 Ada 6 Parsel toplamda 10.263,00 metrekare alana sahiptir.

Parsel üzerinde Borçluya ait olduğu beyan edilen ayrık nizam prefabrik betonarme fabrika binası, binaya bitişik çelik konstrüksiyondan yapılmış ek ünitesi ve parsel...