25 / 04 / 2024

Sinem Budak

Sinem Budak

On Yap İmar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmren Aydın, Ali Vural, Güven Kurtuluş, Hasan Alıcı, Mehmet Kuşcuoğlu, Ramazan Kütük, Sinem Budak ve Tayfun Aslan tarafından kuruldu

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Sinem Özlük İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinem Özlük İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Sinem Necipoğlu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinem Necipoğlu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Karakaş tarafından kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Budak Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Budak ve Sami Budak ortaklığında kuruldu.

Sinem Kobal evine atölye kurdu!

Evine atölye kuran oyuncu Sinem Kobal, eski eşyaları çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor.

Budaklar Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budaklar Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Budak tarafından kuruldu. 

Sinem Budak Haberi

Sinem Budak

On Yap İmar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmren Aydın, Ali Vural, Güven Kurtuluş, Hasan Alıcı, Mehmet Kuşcuoğlu, Ramazan Kütük, Sinem Budak ve Tayfun Aslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


On Yap İmar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü konut,toplu konut,işyerşi,işyeri sitesi,işhanı,fabrika,otel motel,pansiyon,kamp,kamping ve benzeri inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

On Yap İmar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kent Sokak,...