28 / 03 / 2024

Sinop modern sağlık kompleksi

Sinop modern sağlık kompleksi

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti.

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kuru tarafından kuruldu.

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Sinop'a 5 yıldızlı sağlık kompleksi yapılacak!

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır sağlık üssü olacak!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında Diyarbakır'da yapılması planlanan bin 455 yataklı iki şehir hastanesi ile kaliteli ve modern sağlık hizmetinin verilmesi amaçlanıyor.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Libya Leh Hastanesi'nin tüm sağlık ekipmanları Atlas Sağlık'tan!

Libya’ daki savaş sonrası bölgenin en modern özel hastanesi olarak yapımı hızla devam eden Libya LEH Hastanesi’ nin anahtar teslim tüm ekipmanlarını Atlas Sağlık karşılayacak.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık merkezi olsun!

Ekrem Demirtaş İnciraltı'nın modern bir sağlık üssü haline getirilmesinin İzmir'e çok büyük yararlar getireceğini söyledi. Demirtaş, EXPO 2015 ve EXPO 2020'ye aday olan İzmir'in sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti...

Kocaeli'ye Entegre Sağlık Kompleksi geliyor!

Cephanelik bölgesinde yapılacak bin 180 yataklı Kocaeli Entegre Sağlık Kompleksi'nde 6 hastane ve çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Kompleks tamamlandığında çok modern bir görünüme kavuşacak.

Sinop modern sağlık kompleksi Haberi

Sinop modern sağlık kompleksi

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti. Görevlerinden ayrılan kaymakamlar Vali Çetinkaya'yı ziyaret etti Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Derici İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Gökhan Telatar'la Sinop'ta yapılacak olan sağlık kompleksi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Sağlık kompleksi ile ilgili karşılıklı gerçekleşen söyleşide kompleks ile ilgili işlemler şu şekilde dile getirdi. 31.03.2015 tarihinde ihalesi yapılan Sağlık Kompleksi inşaatı 18.09.2015 tarihi itibarı ile gerekli izinleri alınmış olup, Kültür Müdürlüğü'nün gözetiminde temel kazma işlemleri başlatıldığı belirtildi. Sağlık Kompleksi inşaat sahası otopark kısmında...