25 / 04 / 2024

Sinop-Samsun ne zaman açılacak

Sinop-Samsun ne zaman açılacak

Sinop- Samsun Karayolu yapım çalışmaları sırasında, geçen ocak ayında ortaya çıkan tarihi köprünün başka bir yere taşınmasına karar verilerek, numaralandırılan taşları tek tek söküldü...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 15 peşinatta kalan tutar için 144 ay vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2016?

Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta fiyatlar 101 bin 902 TL'den başlıyor. Projede 15 bin 285 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Kavak başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Kavak'ta yüzde 20 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 9 bin 487 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 67 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

Icon 64 Atakum Samsun ne zaman teslim?

3 bloktan meydana gelen projenin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki, Icon 64 Atakum Samsun ne zaman teslim?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta aylık 689,01 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları ne zaman 2015?

Samsun Gazi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Samsun Gazi TOKİ Evleri projesinde 1 adet daire açık satış yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki, Samsun Gazi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Samsun Ladik TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 347 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Samsun Ladik TOKİ kura çekimi ne zaman?

Alt gelir grubu TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 505,90 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Alt gelir grubu TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 538 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası ne zaman çekilecek?

Toplamda 350 adet konutun kura yöntemiyle satılacağı TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası ne zaman çekilecek?

Sinop-Samsun ne zaman açılacak Haberi

Sinop-Samsun ne zaman açılacak

Sinop- Samsun Karayolu yapım çalışmaları sırasında, geçen ocak ayında ortaya çıkan tarihi köprünün başka bir yere taşınmasına karar verilerek, numaralandırılan taşları tek tek söküldü. 


Taşların köprünün yeniden kurulacağı alanda dağınık şekilde bırakılması görenlerin tepkisine neden oldu. 

Sinop- Samsun karayolu inşaatı için Demirci Köyü Yeni Cuma Deresi mevkisinde yapılan kazı çalışmaları sırasında, geçen Ocak ayında tarihi bir köprü bulundu. 

Bunun üzerine yol inşaatına ara verildi. Karayolları 7'nci Bölge Müdürlüğünün röleve, restitüsyon ve restorasyon projelerini inceleyen Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu geçen 24 Eylülde yaptığı toplantıda, tescilli tarihi taş köprünün bulunduğu yerden 10 kilometre uzakta Boyabat kavşağı mevkisine taşınıp teşhir edilmesine karar verdi. Yaklaşık bir ay önce tarihi köprünün taşları tek fek numaralandırılarak söküldü. Belirlenen yerdeki boş araziye taşlar götürüldü. Ancak gelişigüzel bir...