23 / 04 / 2024

sinpaş 2016 hedefleri

sinpaş 2016 hedefleri

Yeni Tüketici Kanunu’na göre, ön ödemeli konut satışıyla ev alan tüketicinin sözleşmeden geri dönerek parasını alabildiğini belirten Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, “Müşterilerin caymasından korkuyoruz” dedi

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından dün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO 2016 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı.

Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 finansal raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 finansal raporunu yayınladı.

2016 yılında 63 konut projesi lanse edildi!

Markalı konut üreticilerinin 2016 yılı ajandalarında belirledikleri hedefleri gerçekleştirme oranı her şeye rağmen yüzde 80'ni aştı.

Sinpaş Aydos Country tam fiyat listesi 2016!

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılan Aydos Country projesi ev fiyatları 422 bin 222 TL'den başlayarak değişiyor. İşte Sinpaş Aydos Country tam fiyat listesi 2016...

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

Sinpaş GYO 2016 yılında ödüle doydu!

Türkiye'de yaşam ve konut anlayışına yepyeni bir soluk getiren Sinpaş GYO, 2016'yı daçok sayıda ödülle kapatıyor.

Sinpaş GYO, 2016’da ödülden ödüle koştu!

Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Sinpaş Aydos Country 2016 satış fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alan Sinpaş Aydos Country projesinde yüzde 10 kampanya indirimi devam ediyor. Sinpaş Aydos Country 2016 satış fiyatları...

sinpaş 2016 hedefleri Haberi

sinpaş 2016 hedefleri

İNŞAAT sektörünün öncü şirketlerinden birisi olan Sinpaş Yapı, son dönemde Ankara’da yaptığı Altın Oran ve Marina Ankara projeleriyle dikkat çekiyor. Bu projelerle Ankara’da 40 bin nüfuslu ‘bir kent’ oluşturacak olan Sinpaş, 2016’da yüzde 8 büyümeyi hedefliyor. Sektörde arz-talep dengesinin sağlandığını ifade eden Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, yeni Tüketici Kanunu’nun kendilerini endişelendirdiğini söyledi. Çelik ile Ankara projelerini, inşaat sektörünü ve firmanın hedeflerini konuştuk.


2015’i nasıl geçirdiniz?

- 2015 bizim için güzel geçti, sektör açısından da çok olumsuz değildi. Hatta sektör bu yılı tüm zamanların satış rekorunu kırarak, 1 milyon 250 binin üzerinde bir rakamla bitirecek gibi görünüyor. Grup olarak sektörün en büyük cirosunu Sinpaş Yapı’da bekliyoruz. 1 milyar TL civarında bir rakamla yılı kapatacak. Diğer Sinpaş şirketleri buna...