24 / 04 / 2024

sinpaş gökorman ümraniye projesi

sinpaş gökorman ümraniye projesi

Gökorman Sinpaş Konutları 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Sinpaş Gökorman Ümraniye adres bilgisi!

Gökorman projesi İstanbul Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Projede liste fiyatları lansmana özel indirimle 299 bin 430 TL'den başlıyor...

Sinpaş Gökorman proje görselleri!

Gökorman projesi, Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği yepyeni projesi olarak Çekmeköy Ormanı'nın karşısında yer alıyor. Proje iki blokta 420 daireden oluşuyor...

Sinpaş Gökorman satış ofisi!

Gökorman ismiyle duyurulan Sinpaş GYO'nun yeni projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Proje iki blokta toplam 420 daireden oluşuyor...

Sinpaş Gökorman Ümraniye nerede?

Sinpaş GYO İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yepyeni projesi Gökorman'ı hayata geçiriyor. Proje konumu ve geniş yeşil alanları ile farklılık yaratıyor...

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67, 68, 70 parseller ile İnkılap Mahallesi, 15 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Sinpaş GYO ve Servet GYO arasında 55.1 milyon TL'lik imza!

Servet GYO, Sinpaş GYO'nun Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde bulunan 4 bin 647 metrekarelik taşınmazını 55 milyon 160 bin TL'ye satın aldı.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

sinpaş gökorman ümraniye projesi Haberi

sinpaş gökorman ümraniye projesi

İki blok olarak hayata geçirilen Gökorman Evleri projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Proje Şile yolu üzerinde yer alıyor. 


1+0’dan 4+1’e kadar konut alternatifleri bulunan Gökorman projesi, Sinpaş GYO imzası taşıyor. Sinpaş Gökorman Konutları'nın büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 


Ümraniye Gökorman projesinde; sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve yüzme havuzu gibi olanaklar bulunuyor. Proje konum olarak Ataşehir’e 10 dakika, IKEA’ya ise 4 dakika mesafede yer alıyor. 


Gökorman Evleri Sinpaş daire fiyatları!

48,24-57,09 metrekare 1+0 daireler 299 bin TL

75,84-88,09 metrekare 1+1 daireler 472 bin TL

104,54-140,45 metrekare 2+1 daireler 596 bin TL

135,24-190,45 metrekare 3+1 daireler 779 bin TL

181,95-204,55 metrekare 4+1 daireler 1 milyon 51 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Gökorman Sinpaş ödeme bilgisi!

Sinpaş Gökorman projesinde daire seçildikten 3...