19 / 03 / 2024

Sinpaş itower projesi

Sinpaş itower projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde güncellenen İtower değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi inşaatı başladı. 364 konuttan ve 4 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul'un getiri potansiyeli yüksek projesi!

Forbes dergisi İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bağımsız araştırmasında; 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak Sinpaş Finans Şehir’i seçti...

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time projesi fiyat listesi!

Sinpaş Yapı Ataşehir'de yeni proje yapıyor. Şirket bölgede Sinpaş Time projesine başlıyor. Peki projede dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time projesi fiyat listesi..

Ataşehir Sinpaş Time teslim tarihi!

Topraktan ön satışları başlayan Ataşehir Sinpaş Time projesi fiyatlar 1+1'lerde ortalama 532 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Sinpaş itower projesi Haberi

Sinpaş itower projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde güncellenen İstanbul Şişli Itower değerleme raporu ekte yer almaktadır. Gayrimenkul değerlemesinde önceki rapora göre rakamsal farklılık bulunmamaktadır.


Değerleme raporu için