19 / 03 / 2024

Sinpaş Yapı Marina Ankara adresi

Sinpaş Yapı Marina Ankara adresi

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Sinpaş Yapı Marina Ankara fiyatlar kapsamında 1+1 ev fiyatları 258 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Faiz de peşinat da yok! 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile herkes koşulsuz ev sahibi oluyor. Kişiye özel ödeme yöntemi sunulan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda faiz de peşinat da yok. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev, 1.000 TL'ye de araba sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nedir? Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işler? İşte Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işliyor? Yapı Tasarruf Sandığı nedir? İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen her şey...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı 15 soruda tüm detaylarıyla...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı'nın pay işlemine ilişkin açıklama!

Kızılbük GYO, şirket ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemleri tablo ile yayınlandı.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı pay işlemi açıklaması!

Kızılbük GYO ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemler yayınlandı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Marina Ankara adresi Haberi

Sinpaş Yapı Marina Ankara adresi

Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde yapılması planlanan proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. 


Sosyal alanları arasında projede  spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, tropik ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve su sahnesi yer alıyor.


Sinpaş Yapı Marina Ankara fiyatlar kapsamında 1+1 ev fiyatları 258 bin TL,  1,5+1 ev fiyatları 347 bin 300 TL,  2+1 ev fiyatları 375 bin 500 TL, 3+1 ev fiyatları 641 bin 100 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor.


21...