26 / 04 / 2024

şinzo abe tayyip erdoğan

şinzo abe tayyip erdoğan

Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından açıklanan Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi.

Japonya’nın destek teklifi yeni ekonomik ittifaklar açısından bir ümit!

Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından açıklanan Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi şimdiden dünyanın sayılı hastaneleri arasına girmiştir! 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite olarak açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldı. Japonya Başbakanı Şinzo Abe ise açılışa konferans yöntemiyle katıldı...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yarın tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin video konferans yöntemiyle katılacağı törenden sonra tam kapasiteyle açılacak...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs'ta tam kapasite olarak hizmete açılacak....

Japonya'da 2 milyar dolarlık proje iptal!

Japonya’nın 2020’de başkent Tokyo’da ev sahipliği yapacağı Olimpiyatlar’ın maliyeti önemli bir mimari projenin iptalini gündeme getirdi. Başbakan Şinzo Abe, Hadid’in projesinin tamamen iptal edildiğini duyurdu.

Nissibi Köprüsü'nün adı Recep Tayyip Erdoğan oldu!

Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı verilecek.

İlk yerli asma köprünün adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde "İlk yerli asma köprünün adı 'Recep Tayyip Erdoğan' olacak mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Türkiye’nin 3. büyük köprüsünün adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

Lütfi Elvan Türkiye'nin üçüncü büyük asma köprüsünde yaptığı incelemenin ardından Adıyaman Valiliğini ziyaret etti. Elvan, "Recep Tayyip Erdoğan isminin köprüye verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Nissibi Köprüsü'nün adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Nissibi Köprüsü'nü inceledi. Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Recep Tayyip Erdoğan isminin köprüye verilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan: İnşaat lokomotif sektör!

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde 365 Oda ve Borsa Başkanı'nın katıldığı istişare toplantısında inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan'dan gayrimenkul borsası kurma önerisi!

İSEDAK toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerinin altın ve gayrimenkul borsası kurması gerektiğini dile getirdi. Tayyip Erdoğan, İSEDAK 'a ilk kez başkanlık yaptı.

Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara tepkisi gösterdiği kafe Galip Öztürk'ün çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara içildiği için tepki gösterdiği kafenin Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Holding'e bağlı bir şirketin franchise şubesi olduğu ortaya çıktı. Peki Esenler zabıtası ceza kesti mi? İşte son durum...

Tayyip Erdoğan Esenler'de 6 tesisi hizmete açtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen tesislerin açılış törenine katıldı. Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile Esenler sokaklarında yürüyüş yaptı. Erdoğan, Esenler'de neler söyledi?

şinzo abe tayyip erdoğan Haberi

şinzo abe tayyip erdoğan

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, koronavirüsün yayılmasını ve ekonomik çöküşü kontrol etmesine yardımcı olmak amacıyla ülkesinin Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklif edeceğini açıkladı. Japonya’dan Türkiye’ye gelen bu destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi. Yaman “Japonya gibi finansal kredisi tavanda olan bir ülkeden destek olması Türkiye’nin durumunu iyice güçlendirir. Japonya’nın Türkiye’ye bu teklifi tarihi bir anda gelen destektir. Bu, döviz kurunu da finansman dengeleri açısını da Türkiye’nin risk görünümünü de etkileyecek nitelikte. Öte yandan, Türkiye yükselen bir ekonomi ve bu da Japonya’nın Türkiye’deki konumunu da güçlendirecektir. Özellikle yüksek teknoloji proje finansmanlarına. Hastane projesi de sıradan bir proje değil ve bu da Japonya...