29 / 03 / 2024

sipariş

sipariş

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Tekstilin kalbi alarm veriyor, üretim durma noktasında

Özellikle ABD'de yaşanan kuraklık nedeniyle tüm dünyada pamuk fiyatlarının yükselmesi bekleniyor. Hammadde fiyatları yükselirken Türkiye'de tekstilin merkezi konumunda olan Denizli'de iplik üreticileri üretimlerini tatil etmeyi planlıyor.

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…

Togg T10X'in siparişleri 20 Ocak’ta başlayacak...

Togg, T10X akıllı cihazı için genel sipariş dönemini 20 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. Marka, T10X için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden de sipariş verilebileceği kaydedildi.

Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı...

Türkiye’nin 81 kentinde 19 bin 583 kullanıcısını 2023 senesi boyunca T10X akıllı cihazları ile buluşturan Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı. İşte haberin detayları...

Otokar'a 29 adet elektrikli otobüs siparişi verildi...

Otokar'ın elektrikli mikrobüsleri İtalya yollarında görücüye çıkacak. Firma, 6 farklı şehirde toplu taşımacılıkta kullanılmak için 29 adetlik elektrikli e-Centro mikrobüs siparişi aldığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Almanya fabrika siparişlerinde sert düşüş yaşandı! Avrupa’nın hasta adamı geri mi dönüyor?

Almanya'da fabrika siparişleri temmuzda bir önceki aya göre yüzde 4,3'lük beklentiye karşılık yüzde 11,7 geriledi. Uzmanlar, 1990’daki birleşmenin ardından Almanya’ya takılan “Avrupa’nın hasta adamı” etiketini yeniden gündeme getirdi.

İnternetten alışverişte en fazla ayakkabı siparişi verildi!

15 binden fazla e-ticaret sitesinden alınan verilere göre; 2023’ün ilk yarısında en fazla ciroyu ayakkabı sektörü yaptı. Bu sektörü tekstil-giyim ve otomotiv yedek parça takip etti. 6 aylık periyotta 2 milyon 378 bin adet sipariş verildi.

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

TOGG'a 7 günde 100 bin ön sipariş!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun tamamen yerli ve milli otomobili Togg için 7 günde 100 bin ön sipariş oluşturuldu.

Togg’a 30 saatte inanılmaz sipariş! Önce hangi Togg teslim edilecek?

Küçük büyük herkesin merakla beklediği Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk modeli ön siparişte rekor kırdı. Peki duyurunun yapıldığı ilk 30 saat içinde Togg T10X kaç adet sipariş aldı dersiniz? İşte yanıtı…

TOGG ön siparişi nasıl verilir? TOGG ön sipariş ne kadar?

TOGG’a dair merak edilen sorular son hızla sorulmaya devam ediliyor. İşte “TOGG ön siparişi nasıl verilir?” sorusu ve diğer merak edilen soruların yanıtları!

sipariş Haberi

sipariş

 Pandemi sürecinin ardından Ukrayna-Rusya savaşı ardından ambargo kararları ile yükselen enerji maliyetleri ve üstüne Avrupa ve ABD'de resesyonun ayak seslerinin artması şirketleri zora sokuyor. Avrupa'da çarklar yavaşlamaya başlarken bir üretim bantlarını durdurma haberi de yurt içinden geldi. Seramik devi Ege Seramik tasarruf tedbirleri kapsamında üretim yapmadığı hatlarını durdurma kararı aldığını açıkladı. Siparişi ve üretimi bulunmayan hatların geçici olarak durdurulduğunu belirten şirket Kamu Aydınlatma Platformu'na bu konuda bir açıklama gönderdi.

Verimsiz ve üretim siparişi bulunmayan hatların geçici olarak kapatılması yönünde karar alan Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada küresel etkilere de vurgu yapıldı. Açıklamada şirket yönetim kurulunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü gerçekleştirdiği toplantıda bir takım tasarruf tedbirleri almak durumunda kaldığı ifade edildi.  

Açıklamada, 2020...