27 / 04 / 2024

Şırnak cizre kiralık daire

Şırnak cizre kiralık daire

Şırnak İli Cizre İlçesi'nde yer alan 1.501.57 metrekare yüzölçümüne sahip olan bina Cizre İcra Dairesi tarafından 27 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında ihale ediliyor.

Şırnak Cizre'de 36 milyon TL'ye satılık iki katlı bina ve müştemilat!

Şırnak Cizre Belediyesi, Şırnak Çizre'de yer alan iki katlı bina ve müştemilatını toplam 36 milyon TL muhammen bedelle satıyor...

Şırnak-Cizre karayolu açılışa hazır!

21 yıl önce ihalesi gerçekleştirilen Şırnak-Cizre karayolunda sona geliniyor. Şırnak-Cizre arasındaki 45 dakikalık mesafeyi 20 dakikaya düşürecek proje 2 hafta içerisinde açılacak.

Şırnak Cizre'de kira fiyatları yüzde 100 arttı!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasakları sırasında yaşanan çatışmalardan sonra kiralık ev kalmazken mevcut evlerdeki kira fiyatları yüzde 100 artış gösterdi. Operasyon öncesinde 250 lira olan evler şu anda 500 liraya kiracı buluyor.

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Şırnak cizre kiralık daire Haberi

Şırnak cizre kiralık daire

Satışa konu taşınmazın adresi: Kale Mah. Belediye Cad. No:21 Cizre/Şırnak’tır. Taşınmaz tapuda arsa olarak gözükmesine rağmen fiili zeminde bilirkişilerin yaptığı tespitte zemin+asma+5 kat toplam 7 katlı betonarme yapı olduğu ve ya- v pının kat mülkiyetine geçilmediği ve ruhsatsız olduğu bilirkişilerce tespit edilmiştir. Değer tespitinde taşınmazın arsa değeri ve üzerindeki il ruhsatsız 7 katlı yapı değeri esas alınmıştır. Taşınmaz üzerindeki 7 katlı yapının toplam yapı alanı 10.500,00 m2’dir. Taşınmaz 3-B yapı sınıfındadır. Taşınmaz üzerindeki yapı, işyeri ve konutlardan oluşan 7 katlı yapıdır ve borçlu adına 1/2 hisselidir. Borçluya ait 1/2 hissenin  satışı yapılacaktır. Taşınmaz üzerindeki yapının eksiklik ve aşınma oranı % 25 olarak tespit edilmiştir. Taşınmazın son tapu kaydı ve son i imar durumu ile detaylı bilirkişi raporları dosyasındadır.


Kıymeti:3.497.856,25 TL

KDV...