26 / 04 / 2024

şırnak konut yenileme çalışmaları

şırnak konut yenileme çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Gerek Şırnak il merkezinde gerekse Cizre'de, Silopi'de, İdil'de 11 bine yakın inşaata çok önceden başladık. Bir kısmını bitirdik. Teslim ettiklerimiz var ama en geç bu senenin sonuna doğru herkes yıkılan evinin kavuşacak" dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

O ilde 8 taksitle 690 metrekarelik arsa satılıyor! Konut imarlı arsa için Eylül fırsatı! 

Şırnak Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak Köyü'nde yer alan konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Şırnak Silopi'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde ilk kuralar Şırnak'ta çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde ilk kuralar Şırnak'ta çekildi.

TOKİ Şırnak Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak Merkez ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Şırnak İdil 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Şırnak İdil Karalar Mahallesi 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesi Karalar mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin Karalar Mahallesine ait sosyal konut projesi detayları…

6 soruda TOKİ Şırnak Sosyal Konut Projesi 2022! Şırnak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Şırnak 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Şırnak projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Şırnak 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

şırnak konut yenileme çalışmaları Haberi

şırnak konut yenileme çalışmaları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmezhaseki, yapılan inşa ve ihya çalışmalarını yerinde görmek üzere Şırnak'a geldi. 

Vali Mehmet Aktaş'ı makamında ziyaret eden Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, terör örgütlerinin bölgede yaptığı çukur eylemlerini ve kentlere verdiği zararları anlattı.

Vatandaşın bu terör örgütlerine karşı devletin yanında yer aldığını belirten Özhaseki, Şırnak genelinde İdil, Cizre, Silopi ilçeleri dahil  50 bin bağımsız birimin hasarlı olduğunu söyledi.

Bu konutların 11 binin oturulamayacak durumda olduğunu söyleyen Özhaseki, "Çok dirayetli ve hızlı davranarak burada olaya önce el koyup, hakim olup sonra projelerimizi yine çok hızlı yaparak, müthiş bir refleksle zararları giderme, yaraları sarma ve olan biten ne kadar hasar varsa bütün bunları yok etme adına gece gündüz adeta bir seferberlik ilan ettik." dedi.