24 / 04 / 2024

Şırnak Uludere Konutları toki başvuru

Şırnak Uludere Konutları toki başvuru

TOKİ Şırnak Uludere projesi kapsamında satışa sunulan 48 adet daire için başvurular 3 Haziran'da başlıyor...

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Şırnak'taki 10 bin 155 konut teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şırnak merkez ve ilçelerinde 10 bin 155 konut yapımı başlatıldı ve bu konutların 2 gün sonra tamamını vatandaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şırnak Uludere projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Şırnak Uludere'de yüksek katlı binalar inşa ediliyor! 

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

Şırnak'ta terör mağduru 556 aile evlerine kavuştu!

Şırnak'ta çekilen kurayla, terör mağduru 556 aile yeni konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

TOKİ Şırnak konut kura çekimi koronavirüs nedeniyle ertelendi!

Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutların kura çekimi, koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Şırnak halkı TOKİ Konutları'nın teslim edilmesini istiyor!

Şırnak’ta 4 yıl önce TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine verilmesini talep etti.

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri teslim edilmeye başlandı!

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

Şırnak Uludere Konutları toki başvuru Haberi

Şırnak Uludere Konutları toki başvuru

TOKİ Şırnak Uludere projesi kapsamında yer alan 48 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Şırnak Uludere TOKİ'de başvuru dönemi 3-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Şırnak Uludere Evleri'nde yer alan dairelerin alanlar 130,88 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Fiyatların 92 bin 081 TL ile 113 bin 232 TL arasında değiştiği projede yüzde 10 peşinat veriliyor. TOKİ Şırnak Uludere Konutları'nda 180 ay vade yapılan konutlar için en düşük başlangıç taksiti 460,41 TL, en yüksek 566,16 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için