29 / 03 / 2024

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne olacak

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne olacak

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin inşaatında son durum!

İnşaatına 2010'da başlanan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi, henüz tamamlanamadı. İptal edilen ihalelerden sonra, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi için üçüncü kez ihaleye çıkılacağı ileri sürülüyor...

Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı!

İstanbul’un en modern hastanelerinden birisi olan Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı. Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin her karesinde Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın emeği olduğunu söyledi.

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma işlemleri başladı!

Yıkılması öngörülen Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınma işlemlerine başlanıyor. Hastanede hasta alımı durdu.

Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe ve Sarıyer'e taşınıyor!

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınacağı konusuna hasta yakınları ve sağlık personelleri tepki göstermişti. Ancak, Şişli Etfal Hastanesi yıl sonuna kadar iki yeni hastaneye taşınacak. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne olacak Haberi

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne olacak

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi sundu. Mustafa Yeneroğlu, "Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin KOCA tarafından Anayasa'nın 98'inci ve TBMM İçtüzüğünün 96'nci ve 99'uncu maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim" diye konuştu.

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun soruları:

1- Bölünerek iki farklı lokasyona taşınan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yerinde, yeniden kamu hastanesi olarak inşa edilecek midir? Yeniden inşa işlemleri için nasıl bir takvim öngörülmektedir, ne kadar zamanda tamamlanması planlanmaktadır? Planlama yapılırken bölge halkının mağduriyetini asgariye indirecek önlemler düşünülmüş müdür? 

2- 36.525 metrekarelik arazide yapılması planlanan projeye ilişkin bölge halkına bilgi verilip görüşlerine başvurulacak mıdır? 

3- Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin kapatılması halinde her bir dakikanın...