28 / 03 / 2024

Şişli Now Bomonti

Şişli Now Bomonti

Now Bomonti Şişli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Now Bomonti projesi toplam 105 adet konut ve 105 adet ofisten meydana geliyor...

Şişli Now Bomonti Aralık 2015'te teslim edilecek!

Now Bomonti'de teslimler Aralık 2015'te yapılacak. Metrekare fiyatlarının 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değiştiği proje, Tabanlıoğlu Mimarlık'ın özgün tasarımı ile şekillendi.

Şişli Now Bomonti'de metrekaresi 5 bin 500 dolara!

Şişli Now Bomonti, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Now Bomonti'de tüm alanlar için 60 metrekareden 2 bin metrekareye kadar farklı seçeneklere ulaşılabiliyor.

Now Bomonti'de residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri yer alıyor!

Yüzyılın yeni trendi olarak kabul edilen 'modüler yapı'nın son örneği olarak A+ standartlara sahip projede her ihtiyaca yanıt verebilecek residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri yer alıyor.

Now Bomonti ofisten konuta farklı seçenekler sunuyor!

Yüzyılın yeni trendi olarak kabul edilen 'modüler yapı'nın son örneği olarak A+ standartlara sahip projede her ihtiyaca yanıt verebilecek residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri yer alıyor.

Now Bomonti'de fiyatlar 5 bin 500 dolardan başlıyor!

5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişen metrekare fiyatları ile satışa sunulan Now Bomonti'de her birim için 3.75 metre kat yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı yaratılıyor.

Şişli Now Bomonti 'de metrekaresi 5 bin 500 dolara!

Now Gayrimenkul tarafından inşa edilen Now Bomonti'ye yatırımcılarmn ilgisi devam ediyor. Resmi satışların henüz başlamadığı Now Bomonti'de metrekare fiyatları ise 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.

Şişli Now Bomonti 'de metrekaresi 3 bin 700 dolara!

Şişli Now Bomonti 'de 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamında; sinema salonu, kafeler, spor salonu, prova-kayıt odası, gurme dükkanları, barbekü terası bulunuyor...

Şişli Now Bomonti 'de 24 ay 0 faiz! 3 bin 700 dolara!

Şişli Now Bomonti 'de metrekare birim fiyatı 3 bin 700 dolar olarak belirlendi. 2015 sonunda sahiplerine teslim edilecek olan projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Now Bomonti'de metrekaresi 3 bin 700 dolara! 24 ay 0 faiz!

Now Bomonti'de metrekare birim fiyatı 3 bin 700 dolar olarak belirlendi. 15 katlı tek blok halinde inşa edilen projede 105 adet ofis ve 105 adet konut yer alıyor...

Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim?

Now Gayrimenkul Now Bomonti ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen Şişli Now Bomonti projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor...

Now Bomonti satılık!

Now Bomonti satılık daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak belirlendi. Şişli Now Bomonti Evlerinden banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor...

Now Bomonti nerede?

2 ay sonra satışa çıkarılacak olan Now Bomonti'de yer alan daireler 3 bin 500 dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Now Bomonti nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları!

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları KDV dahil 717 bin TL'den başlıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti ödeme kampanyası!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Nidapark Bomonti projesinde fiyatlar 714 bin TL'den başlıyor...

Şişli Vogue Bomonti satış ofisi!

Vogur Bomonti Şişli projesi Ayse Yapı tarafından hayata geçirildi. 60 daireye yer verilen Vogur Bomonti Evleri E-5 ve Dolmabahçe Tüneli’nin hemen yanında yer alıyor...

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Emrah, Şişli Bomonti'den 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Emrah, Şişli Bomonti'den lüks bir daire aldı. Daire için 3.5 milyon TL ödeyen şarkıcı, evinin dekorasyonunu da eşi Sibel Erdoğan'ın zevkine göre yaptırdı.

Şişli Bomonti Business Center'da icradan satılık 2 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Bomonti Business Center İş Merkezi'nde bulunan 2 ofisi satışa çıkardı. 5.katta yer alan 2 ofisin toplam satış bedeli 5 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Elysium Art Şişli'de 876 bin 500 TL'ye!

Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art Şişli Projesi, İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor. Projede satılık daire fiyatları 876 bin 500 TL'den başlıyor..

Elysium Art Şişli'de teslimler Eylül'de!

İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Art Şişli projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Queen Central Park Şişli fiyat listesi!

Queen Central Park Şişli fiyat listesi 894 bin 755 TL'den başlangıç gösteriliyor. Sinpaş GYO projesi Queen Central Park Bomonti'de yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Elysium Art Şişli'de son 50 daire!

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak yapılan Elysium Art Şişli, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Şişli Now Bomonti Haberi

Şişli Now Bomonti

Now Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Now Bomonti Şişli adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Now Bomonti projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. Şişli Now Bomonti projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


15 katlı tek blok halinde yükselen Now Bomonti projesi 105 adet konut ve 105 adet ofisten meydana geliyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı sunuluyor.


Now Bomonti sosyal olanakları arasında fitness center, spa, şarap kavı, vitamin bar, restaurant, cafe ve teras bahçe concierge hizmeti, residence, home ofis ve ofisler için ayrı lobiler, resepsiyon ve kapalı otopark yer alıyor.


Now Bomonti Şişli adres!

Now Bomonti Şişli adres: Cumhuriyet Mahallesi Silahşör caddesi, Yeniyol Sokak No:2 Bomonti-Şişli


Now Gayrimenkul Now Bomonti iletişim

Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 

Maide...