18 / 04 / 2024

şişli ofis kira fiyatları

şişli ofis kira fiyatları

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2016 4. Çeyrek” başlıklı raporu yayınlandı.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

Şişli'de 24 milyon TL'ye icradan satılık 3 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi Şişli'de yer alan 3 adet ofisi toplam 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Adıyaman'daki yurtlar için ödenen kira miktarları TBMM'de!

Adıyaman'da bulunan yüksek öğretim yurtlarına ve yurtlar için ödenen kira miktarları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

10 şehir hastanesi için ödenen kira bedelleri mecliste!

Hizmete giren on şehir hastanesi için ödenen kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için ödenen kira bedelleriyle ilgili soru önergesi!

Şehir hastaneleri için ödenen kira ve hizmet bedelleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Ofis kira bedelleri ve ticari ofislerin boş kalma oranları TBMM'de!

2002-2019 yılları arasındaki ticari ofis kira bedelleri ve ticari ofislerin boş kalma oranları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO Şişli Metrocity kira sözleşmesini yeniledi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan gayrimenkulü için kira sözleşmesini yeniledi. 

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli Bomonti Business Center'da icradan satılık 2 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Bomonti Business Center İş Merkezi'nde bulunan 2 ofisi satışa çıkardı. 5.katta yer alan 2 ofisin toplam satış bedeli 5 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Taşyapı-Bulgar Vakfı Şişli projesinin detayları belli oldu!

Taşyapı'nın Bulgar Vakfı Şişli arazisinde inşa edeceği karma projesinde detaylar belli oldu. Konut, ofis, otel ve ticari ünitelerin yer alacağı proje yaklaşık 619 milyon TL'ye mal olacak...

şişli ofis kira fiyatları Haberi

şişli ofis kira fiyatları

27 çeyrek dönemden sonra ilk defa daralma göstererek %1,8 küçülme gösteren Türkiye ekonomisinin, alınan destekleyici önlem ve teşviklerle 4.çeyrekte toparlaması beklenmektedir. Büyüme beklentilerini aşağı yönlü revize eden OECD, 2016 yılsonu GSYIH için %2,9’lük (%3,9’dan revize) büyüme, 2017 için ise %3,3’lük (%3,7’den revize) bir büyüme beklemektedir. Talepteki yavaşlama enflasyonda düşüşe katkıda bulunurken, küresel piyasalardaki belirsizlik ve oynaklığın döviz kurunda yarattığı hareketlilik tüketici fiyatlarında yıllık %8,53’lük artışa katkıda bulundu. 2016 son çeyreğinde gelişmiş ekonomilerde artış gösteren faiz oranları ve kurun enflasyon üzerindeki yukarı yönlü etkilerini en aza indirmek için TCMB sıkılaştırılmış para politikası uygulamaya devam etti ve 21 aydan sonra Kasım ayının son toplantısında 1 haftalık faiz oranını %8’den %7,5’a indirdi.

2016 son çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde...