25 / 04 / 2024

Şişli yıkım

Şişli yıkım

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Şişli'de 200 kişi 1 günde evsiz kaldı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde belediyeye komşu 4 bina riskli bina mühürlenerek boşaltıldı. 56 dairede yaşayan yaklaşık 200 kişi, “1 günde evsiz kaldık” diyerek mağdur olduklarını söylediler.

Şişli'deki riskli 4 bina tahliye edildi!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı 21 kişiye mezar olurken Şişli'de büyük bir faciadan dönüldü. Şişli'de kolonlarında çatlak oluşması nedeniyle 4 bina tahliye edildi.

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Şişli'de gecekondunun çatısı çöktü!

Şişli'de yoğun yağış nedeniyle bir gecekondunun çatısında çökme meydana geldi. O sırada evde uyuyan İbrahim Dinç eşi, Vidan Dinç ve 3 aylık bebeği çöken çatının altında kaldı.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Şişli yıkım Haberi

Şişli yıkım

Şişli Belediyesi zabıta ekiplerince molozların arasında kalan yavru kedilerin olmasına rağmen gecekondunun yıkımı gerçekleşti. Herkesin şaşırdığı yıkım sonucunda kedilerin akıbetinin ne olduğu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı. Şişli Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşümde Zincirlidere Caddesi üzerinde bulunan boş gecekonduların yıkımına başlandı.

Gazete Rize'de yer alan habere göre; cadde üstünde bulunan bir gecekonduya gelen ekipler, yıkımdan önce anne kedi ve dört yavrusunun ve bir karganın molazların arasında kaldığını ifade etti. Gecekonduyu yuvasına dönüştüren karga zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

Uzun saatler boyunca devam eden uğraşlardan sonra yavru kedilerden biri zabıta ekiplerince yakalandı. Büyük çaba harcanın çalışmalardan sonuç alınmayınca yıkılması kararlaştırıldı. Yıkımı gerçekleştirilecek alana kedilerin altına saklanması için tahta kütükler konuldu ve yıkım...