27 / 04 / 2024

site hizmetleri

site hizmetleri

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimi ve hizmetleri " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

3 maddede site hizmetleri sürecinin özeti!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site hizmetleri sürecinin özeti " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kara tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Erol Temizel tarafından kuruldu.

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

MT Site ve Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

MT Site ve Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda Tuba Kılıç tarafından kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Atak Site Yönetimi Ve Temizlik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Site Yönetimi Ve Temizlik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Elmacıoğlu tarafından kuruldu.

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Asr Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Asr Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topçu tarafından kuruldu.

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gökçe tarafından kuruldu.

site hizmetleri Haberi

site hizmetleri

Her organizasyonun olduğu gibi, site yönetimlerinin de yapısalı dört ayaküstüne oturur: Hukuki, mali, idari, sosyal.


Temel özetlerle; hukuki olarak; site yönetimlerinin tüzel kişiliği yoktur; mali olarak; site yönetimleri Türkiye Muhasebe Standartlarına veya Vergi Usul Kanununa tabi değildir, idari olarak; site yönetimlerinde tanımlı idari değil, ayni bir haktan doğan birliktelik söz konusudur, sosyal olarak; site yönetimlerinde, amaçtan dolayı bir araya gelmişlik değil, müşterek meta varlığından bir arada bulunma durumu söz konusudur.


Yukarıda kurulan cümlelerin anlaşılmazlığı, yazardan değil; site yönetimi kavramının şimdiye kadar dernek, şirket, kooperatif gibi benzer olma ihtimalli organizasyonlarla karıştırılmasından kaynaklanmaktadır.


Site yönetimlerini, site yönetimleri hizmeti ile karıştıranlara da rastlanabilir: Site yönetimlerinin tüzel kişiliği yoktur ama hizmetlerinin tüzel kişiliği vardır, bu hizmetler mali açıdan Vergi Usul Kanununa, Türkiye Muhasebe Standartlarına tabidir. Site...