23 / 04 / 2024

Sivas arsa satışı

Sivas arsa satışı

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Sivas ili Cemel Belediyesi, 48 bin liradan başlayan fiyatlarla 19 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm ayrıntılar...

Sivas'ta 6 bin 262 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kadıburhanettin Mahallesi'nde yer alan 6 bin 262 metrekarelik arsayı satıyor...

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas Merkez'de 81.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 81 milyon 142 bin 75 TL muhammen bedelle satışa sundu.

Sivas'ta 4.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kızılırmak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 701 bin 716 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sivas İl Özel İdaresi'nden 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Sivas İl Özel İdaresi'ne ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 678 bin 700 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Sivas'ta 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon 114 bin 551 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sivas'ta 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Gökçebostan Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sivas'ta 15 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Sivas İl Özel İdaresine ait olan, Sivas Merkez Kadıburhanettin ve Örtülüpınar Mahallelerinde yer alan 2 adet arsa 15 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor. 

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

O ilde 261 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Alibaba, Altuntabak, Çayboyu, İşhan Köyü ve Uzuntepe mahallelerinde yer alan 9 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Sivas'ta imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sivas'ta arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Seçim sonrası arsa satışları ne durumda?

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığım belirtti. Seçim sonrası arsa fiyatlarını değerlendirdi.

Kocaeli'de arsa satışları patladı!

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

İpotekli arsa satılabilir mi?

İpotek, bir borç için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesini içeren özel bir mülkiyet hakkını ifade ediyor. Peki bir arsanın ipotekli olduğunu düşünelim. İpotekli arsa satılabilir mi?

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Hisseli arsa satışı 2015!

Bir arsanın birden fazla sahibinin olması halinde arsa üzerinde hisseli mülkiyet kuruluyor ve tapu da hisseli oluyor. Peki, hisseli arsa satılabilir mi? İşte hisseli arsa satışı 2015...

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

Sivas arsa satışı Haberi

Sivas arsa satışı

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Alibaba, Altuntabak, Çayboyu, İşhan köyü ve Uzuntepe'de yer alan arsalar 261 metrekare ile 3 bin 818 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

Muhammen bedellerin 261 bin TL ile 13 milyon 364 bin 365 TL arasında değiştiği arsalar için ödenecek geçici teminat bedelleri 7 bin 830 TL ile 400 bin 931 TL arasında değişiyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 18 Ekim 2022 tarihinde Sivas Belediyesi Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

ARSA VASIFLI GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR
Sivas Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu bilgileri bulunan gayrimenkuller (Arsa);
Belediyemiz Encümeninin 30.09.2022 tarih ve 1239 sayılı kararı uyarınca 2886 sayılı Devlet
İhale Kanununun 36. ve 45. maddeleri...