26 / 04 / 2024

sivas belediye projeleri

sivas belediye projeleri

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Belediyeden büyük fırsat: Tam 14 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sivas Belediye Başkanlığı Sivas'ta yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Temmuz'da yapılacak.

Belediye tam 16 arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 28 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! 4 adet arsa satacak!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 261 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Alibaba, Altuntabak, Çayboyu, İşhan Köyü ve Uzuntepe mahallelerinde yer alan 9 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Sivas Belediyesi 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas'ta 24.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 24 milyon 352 bin 3 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 20.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 20 milyon 783 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 34.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ilinde yer alan 6 arsayı 34 milyon 263 bin 69 TL'ye satıyor...

Divriği Belediye Başkanlığı'ndan satılık 44 arsa!

Divriği Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 44 adet arsa için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

sivas belediye projeleri Haberi

sivas belediye projeleri

2015 yılında uygulamaya geçmesi planlanan projeler sayesinde Sivas'ın gelişeceğini ve büyüyeceğini belirten Başkan Aydın; "Projeler Sivas'a ciddi istihdam sağlayacak. Sivas göç veren il statüsünden göç alan il statüsüne çıkacak" dedi.


Yıllardır hayal olan kayak merkezi projesinin AK Parti döneminde yapıldığını örnek gösteren Belediye Başkanı Sami Aydın; "Kentsel dönüşüm noktasında hep ifade etmişimdir kentsel dönüşümler Sivas için büyük bir şans ve fırsattır. Bu anlamda Sivas'ta bir tanesi 110 hektar bir diğeri 50 hektar olmak üzere dört tane kentsel dönüşüm çalışmasını başlattık. Bir kısmını TOKİ Be bir kısmını Çevre ve Şehirdik Bakanlığımızla bu projelerde hiçbir engel kalmadı. Bu yıl itibari ile kazmaları vurucağız. Bu sebeplerden dolayı bakanımıza ve milletvekillerimize şükranlarımı arz ediyorum. 


Dar geliri vatandaşlara konut üreteceğimizi söyledik ve bunu yapacağız. TOKİ ile...