25 / 04 / 2024

sivas stadı ne zaman açılacak

sivas stadı ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldığını söyledi. "Artık 2016- 2017 sezonunda açılışını yapacağız" dedi.

Sivas Stadı'nda son durum ne?

Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Sivas'ta yapımı devam yeni stat inşaatında incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Yılmaz ve Güllüce'ye stat hakkında bilgiler verdi.

Sivas Stadı'nın yüzde 78'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan yeni stadyumun yüzde 78'i tamamlandı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

sivas stadı ne zaman açılacak Haberi

sivas stadı ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç yaptığı açıklamada, stadyumdaki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldığını söyledi. 


Çimlerin serilmeye başlandığını ve hafta sonu bu işlemin tamamlanacağını belirten Kılıç, "Müteahhit firma yılsonuna bitirmeyi hedefliyor. Bundan sonra asıl önemli olan çimlerin kökleşmesi. Artık 2016- 2017 sezonunda açılışını yapacağız. Hem işçiliği hem projesi hem de seyir zevkiyle mükemmel bir stadyum oldu" dedi.

Stadyumun 25 bin kolluk kapasitesine sahip olduğunu ancak bunun artırılabileceğini ifade eden Kılıç, her türlü uluslararası müsabakanın oynanabileceği, standardı yüksek bir stat olduğuna dikkati çekti. Kılıç, stadyumun kentin soğuk iklim Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında, çimlerin serilmesine başlandı. 


koşullarına uygun şekilde inşa edildiğini dile getirerek, şunları kaydetti: "Hem zeminin alttan...