24 / 04 / 2024

Sivas yağmur

Sivas yağmur

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı iş yerlerini su bastı...

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Yeni binalarda yağmur sularının toplanması su tüketimini azaltacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, yeni binalarda yağmur sularının toplanarak kullanılmasına yönelik yeni yönetmeliği megakentleri çevre dostu yeşil dönüşüme zorluyor.

Yağmur suyu toplama sistemi binalarda nasıl işleyecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ana hizmet binasına kurulan yağmur suyu toplama sisteminin işleyişi video ile paylaşıldı. 

'Yağmur suyu toplama sistemi' ev fiyatlarını yükseltecek mi?

Kuraklığın katlanarak artması sebebiyle çıkarılan yağmur hasadı zorunluluğu siteleri mini baraja çevirecek. Ortalama 400 mm yağış alan bir bölgede 100 metrekarelik bir çatıdan 30 metreküplük su hasadı yapılabiliyor. Bu durum aynı zamanda su faturalarını yüzde 30 azaltıyor.

Sivas yağmur Haberi

Sivas yağmur

 Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Araçlar suyla dolu yollarda ilerlemekte güçlük çekti, bazı araçlar ise yolda kaldı.

     Şiddetli yağış nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. İş yeri sahipleri, suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. Sağanağa dışarıda yakalananlar ise zor anlar yaşadı. Vatandaşlar ıslanmamak için su birikintilerinin üzerinden atlamak zorunda kaldı. 


     Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yarın öğleden sonra da kent merkezinde sağanak beklendiğini bildirdi. Yetkililer, yağışların, salı, çarşamba ve perşembe günü de aralıklarla devam edeceğini belirterek, vatandaşlardan sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını...