24 / 04 / 2024

Sofa iletişim iletişim

Sofa iletişim iletişim

Sofa Dekorasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yılboğa tarafından kuruldu.

Etimesgut Sofa Loca Evleri iletişim!

Daire fiyatları 655 bin TL'den başlangıç gösteren Sofa Loca Evleri'nde kişiye özel ödeme planı hazırlanabiliyor. Etimesgut Sofa Loca Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sofa Loca Ankara satış ofisi iletişim!

Sofa Loca Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan proje 126 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Sofa Loca Etimesgut iletişim!

Sofa Loca Etimesgut iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.

Ankara Sofa Loca Evleri iletişim!

Ankara Sofa Loca Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 643 bin TL'den başlangıç gösteren proje Baş Yapı, Solar Yapı ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Ankara Sofa Loca iletişim!

Sofa Loca konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 180 metrekare ile 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ankara Sofa Loca iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sofa Loca satış ofisi iletişim!

Emlak Konut GYO-Solar Yapı-Baş Yapı ortaklığında inşa edilen Sofa Loca projesi Ankara'da hayata geçiriliyor. Proje 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sofa Loca satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sofa Loca Evleri iletişim!

Sofa Loca projesinde 150 tane olmak üzere 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Sofa Loca Evleri iletişim numarası 444 65 17.

Sofa Loca Ankara iletişim!

Sofa Loca Ankara iletişim numarası 444 65 17. Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 643 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sofa Loca iletişim!

Sofa Loca iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sofa Loca projesi 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Sofa Bahçeşehir iletişim!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu ve Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Sofa Bahçeşehir iletişim bilgileri...

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim!

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi numarası 0212) 669 99 90 olarak belirlendi. Projede çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark, alışveriş alanları bulunuyor...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Sofa iletişim iletişim Haberi

Sofa iletişim iletişim

Sofa Dekorasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yılboğa tarafından kuruldu.

Sofa Dekorasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut ,işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak , satmak ,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut , iş hanları , fabrikalar ,yollar ,baraj ve göletler ,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler , tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde ,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf...