20 / 04 / 2024

şofben emniyet sistemi

şofben emniyet sistemi

Türkiye'nin ilk şofben üreticisi DemirDöküm'ün, değişen tüketici beklentileri ve artan konfor talebi doğrultusunda ürettiği Compact şofbenler, hermetik modelleriyle tüketiciye teknoloji, konfor ve emniyeti bir arada sunuyor.

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa'da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo elektrikli çay makinesi, paslanmaz çelik demliği, aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi  ve kireç filtresi özelliği ile ev hanımlarının en çok tercih ettiği ürün olmayı başarıyor.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Arnica Prokit 444 Plus Mutfak Robotu kaç TL,en uygun fiyata nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Prokit Çok Fonksiyonlu Mutfak Robotu,paslanmaz bıcak yapısı,yüksek motor gücü ve otomatik emniyet sistemi sayesinde ev hanımlarının vazgeçilmezi oluyor.

Beko Turbo Ocaklı Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya mutfağını yenileyecekler için Beko Turbo Ocaklı Fırın 4 adet gazlı ocak gözüne sahiptir.Gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Peki ocaklı fırının diğer özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ya da evini yenileyecekler için Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocaklarıyla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Gelişmiş teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli ortam oluşuyor.

Sinbo Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severler için Sinbo elektrikli çay ısıtıcı, paslanmaz çelik demliği,aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.Peki elektrikli çay ısıtıcının diğer özellikleri neler?

Tasarımıyla mutfaklarınıza renk katacak yaptıklarıyla sizi şaşırtacak ocak Siemens'te! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağımda bir yenilik istiyorum diyenlere Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocakları tüketicisiyle buluşturuyor. Gelişmiş teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde Siemens güvenliği elinde tutarak sizi koruyor.

Çayseverler için Arzum Çay Makinesi 1.099 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu haber çay makinesi arayanları yakından ilgilendiriyor. Arzum çay makinesi paslanmaz çelik tasarımı, emniyet sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Peki bu çay makinesine en ucuza nerden sahip olabilirsiniz? işte haberin detayları..

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Siemens Ankastre Ocak 5.300 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Evleneceklere  ya da evini yenileyeceklere Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocakları tüketicisiyle buluşturuyor. Yenilikçi teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde Siemens çokça tercih  oluyor. İşte Siemens 3 Şubat 2023 fiyat listesi

İnegöl'ün yeni emniyet binasını TOKİ yapacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İnegöl 'e kazandırılacak yeni emniyet binasının projesi ay sonunda TOKİ 'ye teslim edilecek. MOBESE sistemi ise resmi anlamda faaliyete geçti.

Kira beyanname sistemi nedir?

Kira beyanname sistemi nedir?: Gelir İdaresi Başkanlığı tarafında hazırlanan Kira Beyanname Sistemi kapsamında, kira beyannamesine ilişkin esaslar, kira vergisi hesaplama motoru ve kira ihbar formu bulunuyor...

Murat Kurum bilgisine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum bilgisine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı...

şofben emniyet sistemi Haberi

şofben emniyet sistemi

6 ayrı emniyet sistemi ve CE belgesine sahip olan bu ürünler, 11 lt/ dk ve 14 lt/ dk olmak üzere iki farklı kapasitede olup doğalgaz ve LPG ile kullanılabiliyor. Baca bulunmayan ortamlar için ideal çözüm olan hermetik modellerde bulunan dijital ekran sayesinde, suyun sıcaklık değerleri ve arıza kodları görülebiliyor. Çok soğuk havalarda devreye giren donma emniyet sistemi cihaz içerisindeki suyun otomatik olarak ısıtarak cihazın donması...