26 / 04 / 2024

Sokak aydınlatması wone lighting

Sokak aydınlatması wone lighting

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

Kartal İstmarina'nın aydınlatması Günsan'dan!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina projesi aydınlatma için Günsan’ın Modüler Inox serisini seçti. Günsan, 1502 daire ve 258 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamam!

Yapımı süren Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Caminin aydınlatması için 3 boyutlu özel ışık sistemiyle projelendirildi.

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Alanya Mahmutlar Mahallesi'ne 3 yeni park geliyor!

Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan ve Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan 103. Sokak, Aydın Sokak ve 101. Sokak’ta 3 adet parkın inşaatına başladı.

Nestortaköy'ün aydınlatması Tepta'dan!

Nestortaköy, Ortaköy vadisinde yaşamın bağladığı son konut projelerinden biri. Projenin peyzaj, blok girişleri, blokların merdiven alanları, koridorları ve daire içlerindeki tüm genel alanların aydınlatması Tepta tarafından projelendirilip ürün teminleri yapıldı.

Aydıntürk Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Aydıntürk Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Aımaıtı Maımaıtı Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, 63.Sokak 'ta açıldı.

Sokak aydınlatması wone lighting Haberi

Sokak aydınlatması wone lighting

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Modern çağın hayat damarlarından biri olan enerji nasıl verimli olarak kullanılabilirdi? Yapılan yoğun araştırmalar ve Ar-Ge uzmanlarının ortak görüşüne göre enerji adına verimlilik sağlamak LED’li ürünlerin kullanımı ile mümkün olmakta. 


Peki bireysele indirilen LED kullanımları enerji sarfiyatını azaltırken toplumun yaşam alanlarında sıklıkla enerji tasarrufunun aksine davranan yol aydınlatmalarında tasarruf nasıl sağlanacak? Tüm bu merak edilen soruların cevabı ise Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’in kamuoyu ile paylaştığı bilgilerde saklı.

2005 yılında kurulan ve LED aydınlatma konusundaki başarılarını hızla devam ettiren Wone Lighting yol aydınlatması tasarımı yapılırken ilk önce yolun özelliklerinin belirlenmesi gerektiğini belirtiyor. Çünkü; yol genişliği, şerit sayısı, refüj vb özellikler, yol aydınlatması tasarımı...