19 / 04 / 2024

Solarex

Solarex

Günümüzde, mimari alanda yaşanan gelişmeler neticesinde doğal çevre ile uyumlu yeşil, temiz, nefes alınabilen ve güneş enerjisinden faydalanan binalar yapılıyor. Güneş enerjisi uygulamaları gittikçe yaygınlaşıyor.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Trakya Cam 2014 Solarex Fuarı’nda enerji camlarıyla büyük ilgi gördü!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2014 Solarex Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Uğur Kılıç bugün SOLAREX İstanbul’da proje deneyimlerini anlatacak!

İhlas Fuarcılık tarafından gerçekleşecek olan İstanbul Fuar Merkezi’ nde gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve de Teknolojileri Fuarı “ Solarex İstanbul’ da konuşmacı olarak yer alacak.

Solarex İstanbul’u 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor!

Solarex İstanbul’a Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya gibi Avrupa ülkeleriyle Rusya, Türki Cumhuriyetler, Uzak Doğu ülkelerinden ve özellikle Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor.

Trakya Cam Sanayii A.Ş 2013 Solarex Fuarı'na katılıyor!

Trakya Cam Sanayii A.Ş, 11-13 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Güneş Enerjisi Ve Teknolojileri - Solarex 2013 Fuarı’na katılacak

Baymak, Solarex 2013 Fuarı'na katılıyor!

Baymak, 6. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na katılıyor...

Form Temiz Enerji, Solarex Fuarı'nda yoğun ilgi görüyor!

Form Şirketler Grubu, yenilenebilir enerji ve aydınlatma sistemleri ile bu yıl 5. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Solarex Fuarı'na Form Temiz Enerji şirketi ile katıldı

Onduline Avrasya, tüm Teknolojik yenilikleriyle Solarex Fuarı'nda yer alıyor!

Tüiye'nin önde elen çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 12-14 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenecek 5. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul'da en son teknolojiyle üretilen ürünlerini sergi

Güneş enerjisi sektörü Solarex Fuarı'nda buluşacak!

Güneş enerjisi konulu fuar Solarex İstanbul, 10-13 Mart 2011 tarihleri arasında İhlas Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak

Solarex Haberi

Solarex

Günümüzde, mimari alanda yaşanan gelişmeler neticesinde, insanların rahat, huzurlu bir ortamda çalışabilmeleri ve dinlenebilmeleri için doğal çevre ile uyumlu yeşil, temiz, nefes alınabilen ve güneş enerjisinden faydalanan binalar yapılıyor. 


Gelişmiş ülkelerin yapılarında geniş uygulama alanı bulunan güneş enerjisinden yararlanmanın önemi, Türkiye'de gittikçe artıyor ve uygulamalar, önemli derecede enerji tasarrufu sağlıyor. 


Temiz, yenilenebilir ve sürekli bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin önemini vurgulayan Solarex İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle. sektörü bir araya getirecek. Günümüzde. mimari alanda yaşanan gelişmeler neticesinde, insanların rahat, huzurlu bir ortamda çalışabilmeleri ve dinlenebilmeleri için doğal çevre ile uyumlu yeşil, temiz, nefes alınabilen ve güneş enerjisinden faydalanan binalar yapılıyor. 


MİMARİDE KULLANIYOR


Bulunduğu coğrafi konum itibariyle güneş enerjisinden yararlanan birçok ülkeden daha fazla yararlanabilecek durumda olan ülkemizde, uzun dönemli kullanımlarda ilk yatırım...