26 / 04 / 2024

solemar adabükü bodrum iletişim

solemar adabükü bodrum iletişim

Solemar Adabükü Villaları'nın alanları 103 ile 213 metrekare arasında değişiyor. Teslimleri hemen yapılan proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Hedef-Seba İnşaat Solemar Adabükü nerede?

Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları!

Villa tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değiştiği projede toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları 185 bin Euro' dan başlıyor.

Solemar Adabükü Bodrum iletişim!

Solemar Adabükü Bodrum iletişim numarası 0530 115 90 40 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edilen villalar yer alıyor.

Bodrum Solemar Adabükü satılık!

Bodrum Solemar Adabükü satılık konutlarla ilgili detaylı bilgiler haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Solemar Adabükü Bodrum nerede?

Solemar Adabükü Bodrum nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Ev arayanlar artık bodrum katı da geziyor!

Yaşanan İzmir depremi sonrası gayrimenkul sektörünün gündemi tekrardan deprem oldu. Yeni ev arayışına girenlerin en çok dikkat ettiği konulardan biri de evin depreme karşı güvenli olup olmaması...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

solemar adabükü bodrum iletişim Haberi

solemar adabükü bodrum iletişim

Solemar Adabükü ödeme seçenekleri arasında yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade fırsatı yer alıyor. Projede fiyatlar 185 bin Eurodan başlıyor.


"Hedef-Seba İnşaat Solemar Adabükü nerede?" sorusuna Muğla Bodrum'da, merkeze 22 kilometre uzaklıkta yanıtını verebiliriz. Satışları devam eden proje 134 tane villadan oluşuyor. 


Solemar Adabükü konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen proje hemen teslim ediliyor.


Bodrum Solemar Adabükü arsa alanı 50 dönüm olarak belirlendi. Projede konutların büyüklükleri 103 metrekare ile 213 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Hedef İnşaat Solemar Adabükü'nde hobi odaları, mini market, kafeterya, deniz kenarı, havuz, bar, iskele, cafeler gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Hedef-Seba İnşaat Solemar Adabükü nerede?

Adres: 4 Tepe, Hisar...