25 / 04 / 2024

solid yapı trendist

solid yapı trendist

Trendist Evleri kapsamında yer alan dairelerden 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.

Trendist Ataşehir’e komşu 110 dönümlük şehir parkı geliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Trendist Ataşehir'de penthouse dairelerin metrekareleri 6 bin 160 TL'den başlıyor!

K YAPI ve Solid Yapı'nın ortaklığını temsil eden Grey Yapı tarafından 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Alaşehir'de inşaat da satışlar da devam ediyor.

Trendist Ataşehir'de dairelerin yüzde 78'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir basın toplantısı yapılacak!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en özgün projelerden birine imza atıyor.

Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi!

K Yapı ve Solid işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson'un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Trendist Ataşehir etkinliğinde Mazhar Alanson konseri!

K Yapı ve Solid işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson'un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Ataşehir Trendist Konutları iletişim!

K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. Ataşehir Trendist Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

solid yapı trendist Haberi

solid yapı trendist

Trendist projesi, Ataşehir'de inşa ediliyor. Trendist Evleri, Solid İnşaat ile K Yapı Gayrimenkul tarafından yükseliyor. 


Trendist Evleri kapsamında toplam inşaat alanı 275 bin metrekare olarak belirlendi. 350 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselen Trendist Evleri, 850 konut ile 40 ticari üniteden meydana geliyor. 


Trendist Evleri teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi. Trendist Evleri kapsamında 33 kattan meydana gelen 3 kule bulunuyor. Trendist Evleri'nde ayrıca 8 katlı 13 blok yer alıyor. 


Trendist Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Trendist Evleri kapsamında oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, spor alanları, buhar odası, fitness merkezi bulunuyor. 


Trendist Evleri fiyat listesi!

1+0 dairelerin fiyatları 250 bin lira,

1+1 dairelerin...