16 / 04 / 2024

soma 301 Konutları son durum

soma 301 Konutları son durum

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

301 Konutları'nın inşaatı durdu!

TOKİ’nin işi verdiği yüklenici firmanın iki aydır ödeme yapmaması üzerine alt taşeron firmanın iş bırakma kararı aldığı belirtildi. Şantiyede toplanan bir grup çalışan mağdur edildiklerini söyledi...

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

Soma'da ölen 301 madencinin ailesine konut teslimi yapıldı!

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

301 madencinin ailesi için yapılan konutlar teslim ediliyor!

301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasının ardından Soma ilçesinde şehit madencilerin geride kalan aileleri için yapılan konutlar Kasım'da teslim edilecek.

TOKİ Soma Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Eynez Maden Ocağı’nda 2014 yılında meydana gelen faciadan bir yıl sonra inşaatına başlanılan 602 konut, bu Kasım ayında yapılacak kura çekimiyle madencilerin ailelerine teslim edilecek. 301 şehit ailesinin her birine 2 konut düşecek.

Soma için verilen sözler tutuluyor!

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği kazanın ardından 2 yıl geçti. Faciada hayatını kaybeden ailelere verilen sözler tek tek tutuluyor.

soma 301 Konutları son durum Haberi

soma 301 Konutları son durum

Manisa'nın Soma ilçesinde maden faciasında hayatını yitiren şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun kura çekimi ve tapu teslimi 7 ay önce yapılmasına rağmen, evlerinin anahtarlarını henüz alamadı. 


Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, anahtar teslim sürecinin hızlandırılması gerektiğini ifade ederek, "Birçok şehit yakını bize müracaat ediyor. Bir an önce bu işin hızlandırılması gerekiyor" açıklamasını yaptı. 


Soma'da 2014'ün Mayıs ayında kömür madeninde büyük bir yangın çıkmış 301 madenci hayatını kaybetmişti. Facianın ardından bölgede çok sayıda yardım kampanyası gerçekleştirilirken, Doğuş Holding de hayatını kaybeden 301 madencinin yakınları için 301 konut inşa edeceğini açıklamıştı.


TOKİ'Yİ BEKLİYORLAR İDDİASI

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Doğuş Holding'in TOKİ'nin bu bölgede yaptığı konutları beklediği yönünde iddialara da değinerek, "Bundan 7 ay önce tapu işlemleri yapıldı. Merak edenler konutları...