28 / 03 / 2024

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi nerede

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi nerede

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selami Pala tarafından kuruldu.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Milyonlarca emekliye son dakika duyurusu yapıldı! Bankaya gidene 12 bin 500 TL verilecek, süresi bitmeden yetişin!

Milyonlarca SSK, Bağkur ve emekli sandığı emeklisine son dakika duyurusu yapıldı. Bankaya gidene 12 bin 500 TL verilecek, süresi bitmeden yetişin...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Euro alalım mı,? Euro 18 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Kritik 14 Mayıs seçimlerine 18 gün kaldı. Seçim öncesinde piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle euro yukarı yönlü hamlelerine devam ederken yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi nerede

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi Selami Pala tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Karot ile beton delme, kesme, ankraj, fore kazık, mini kazık, zemin uygulamaları, kentsel dönüsüm ve deprem testi çalısmaları yapmak, güçlendirme projeleri ve uygulamalarını yapmak ve yaptırmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Son Söz Yap İnşaat Turizm Gıda Eğitim Sağlık Ticaret Limited Şirketi adres; GÜNEŞLİ MAH.KİRAZLI CAD. NO.8/303...