19 / 04 / 2024

soyak kalite ödülü

soyak kalite ödülü

Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, 9. Performans Yönetimi Zirvesi'nde kalitedeki başarılarının sırlarını anlattı.

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding, 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu..

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Kalme Kurumsal, Uluslararası Kalite Ödülü aldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

Söke Belediyesi, Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü kazandı!

Söke Belediyesi 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesinde Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( İMSAD ) tarafından düzenlenen Tasarımda Kalite ödül töreni gerçekleştirildi.

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

soyak kalite ödülü Haberi

soyak kalite ödülü


Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, 9. Performans Yönetimi Zirvesi'nde EFQM Mükemmellik Modeli'ne Dayalı Performans Yönetimi Sistemi konusunda katılımcılara bilgi aktarımında bulundu.


HR Dergi'nin düzenlediği ve çeşitli sektörlerden firma yöneticilerinin performans yönetimi süreçlerine ilişkin bilgileri paylaştığı Performans Yönetimi Zirvesi'nin ikinci gününde, Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, Soyak'ın performans yönetimi uygulamalarını anlattı. Kurum içinde uyguladıkları EFQM Mükemmellik Modeli sayesinde verimliliklerinin arttığını ve çalışanlarının kişisel yetkinliklerini daha etkin bir şekilde tespit edebildiklerini belirten Osman Ünal, konuşmasında Soyak'ın kalite yolculuğuna da değindi. Soyak'ın kurulduğu günden bu yana, kalite konusunu faaliyetlerinin odak noktasında konumlandırdığını söyleyen Osman Ünal, bu tutumlarının kazanımlarının en son örneği olarak Ulusal Kalite Başarı Ödülü'ne layık...