19 / 04 / 2024

Spil Dağı çalışmaları son durum

Spil Dağı çalışmaları son durum

Orman ve Su İşleri Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak Spil Dağı Milli Parkı'nda alt yapı çalışmalarıyla birlikte peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere Bungalow tipi evler de yıl sonunda tamamlanacak dedi...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Rusya'ya bir yaptırım kararı da Apple ve Google'dan geldi: Rusya’da çalışmalarını durdurdular!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal kararına yaptırımlar ardı ardına gelmeye başladı. Bir yaptırımda teknoloji şirketlerinden geldi. Apple ve Google Rusya'da çalışmalarını durdurma kararı aldı.

Bursaray'da çalışmalar hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistemde bekleme süresini 2 dakikaya düşürecek ve kapasiteyi yüzde 60 oranında artıracak Bursaray Sinyalizasyon Sistemi Revizyonu’nda ikinci faz çalışmaları da tamamlandı.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Kocaeli Akçaray'da çalışmalar tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

İskenderun Havuzlu Çarşı'da çalışmalar son aşamada!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan çalışmaları inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı.

TOKİ Malatya Hekimhan'da çalışmalar başladı!

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yapımı üstlenilen konutların temel atma çalışmaları başladı.

Şanlıurfa Akçakale'de prestij cadde çalışmaları başladı!

Tüm ilçelere prestij caddesi kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, rotasını Akçakale'ye çevirdi. Akçakale için araçlarını ve personelini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, altyapıdaki revizyonun ardından üstyapıda çalışmalarına start verdi.

Spil Dağı çalışmaları son durum Haberi

Spil Dağı çalışmaları son durum

Orman ve Su İşleri Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'nda alt yapı çalışmalarıyla birlikte peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere olduğunu belirterek "Bungalow tipi evler de yıl sonunda tamamlandığında, Spil Dağı, milli parklar arasında örnek gösterilecek hale gelecek" dedi. 


Spil Dağı Milli Parkı'nda sürdürülen projeye ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan Rahmi Bayrak, parktaki altyapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini, çevre düzenlemesinin devam ettiğini kaydetti. 


Milli Park içerisinde yeni alan açmadan mevcut alanı düzenleyerek Çampınar ve Seyirtepe mıntıkalarına ulaşımı sağlayarak daha fazla kişinin kullanımına açtıklarını söyleyen Bayrak, altyapı ile peyzaj çalışmalarında da sona gelindiğini bildirdi. Orman Gözetleme Kulesi'nin yakınındaki alanda çadırlı kamp alanı oluşturduklarını dile getiren Bayrak, "Manisa özellikle geceleri o mevkiden çok harika görünüyor. O...