28 / 03 / 2024

spor salonu yenişehir

spor salonu yenişehir

Yenişehir Belediye Meclisi, ilçeye bir spor salonu yapılması konusunda önemli bir adım attı. Bursa yolu üzerindeki 15 bin metrekarelik okul alanının 8 bin metrekarelik bölümüne spor salonu inşa edilmesi kararlaştırıldı.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

spor salonu yenişehir Haberi

spor salonu yenişehir

Yenişehir Belediye Meclisinde, ilçeye bir spor salonu yapılması konusunda önemli bir adım atıldı. Bursa yolu üzerindeki 15 bin metrekarelik okul alanının 8 bin metrekarelik bölümüne spor salonu inşa edilmesi kararlaştırıldı. Belediye Başkanvekili Halit Düvencioğlu, geçen yıllarda Küçük Sanayi Sitesi' nin bitişiğinde, Kız Meslek Lisesi yapımı için ayrılan 15 bin metrekarelik arsaya, üstünden yüksek gerilim hattı geçmesi nedeniyle okul binası inşa edilemediğini açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eneıji nakil hattı yüzünden okul inşa edilmesinden vazgeçildiğine yönelik yazısının bulunduğunu belirten Düvencioğlu, "Bu arsanın, eneıji nakil hattından etkilenmeyen 8 dönümlük bölümüne 40 metrelik yaklaşma mesafesi korunarak spor salonu yapılabilir" dedi. Görüşmelerin sonrasında imar planında değişiklik yapılması oybirliğiyle kabul edildi. Bölgeye spor salonu inşa edilmesi için arsanın Hazine'den tahsisi istenecek. 



Olay...