27 / 04 / 2024

Starlife Silivri ödeme planı

Starlife Silivri ödeme planı

Starlife Silivri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor...

Starlife Silivri projesi!

Starlife Silivri projesi İstanbul Avrupa yakası Silivri'de yükseliyor. Starlife Silivri Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 90 adet daire yer alıyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 3 gün sonra sona eriyor!

Dar ve orta gelirli ailelerin uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 3 gün sonra sona eriyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire planları!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire planları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire planları ve KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme detayları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme planı 2020!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme planı 2020 ve KİPTAŞ Silivri 4. Etap fiyatları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap fiyat listesi 2020!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap fiyat listesi 2020 ve KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme tablosu...

Depremin ardından DASK'tan 1,4 milyon TL'lik ödeme!

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında 26 Eylül tarihinde yaşanan depremin ardından DASK tarafından yaklaşık 1,4 milyon lira ödeme gerçekleştirildi.

TOKİ Silivri Orta Gelir ödeme planı!

TOKİ Silivri Orta Gelir Grubu projesinde toplamda 422 konut yer alıyor. TOKİ Silivri Orta Gelir ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Starlife Silivri'de metrekaresi 6 bin TL!

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Ekosilivri'de esnek ve faizsiz ödeme seçenekleri!

İstanbul Silivri ilçesinde 36 adet villa ünitesinden oluşan Ekosilivri'de yüzde 10 peşin, yüzde 40 temel atıldığında, yüzde 30 irtifakında ve son yüzde 20 ise teslimde ödemek suretiyle daha esnek ve faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

Yooistanbul Arap yatırımcılara tanıtıldı!

DIGICOM Grup şirketlerinden biri olan Say Yapı Teknoloji, körfez ülkelerinden önemli yatırımcıların katıldığı Türk-Arap Zirvesi'nde, yooistanbul, Starlife Silivri Villaları ve tarihi Sandoz Yalısı projelerini tanıttı.

Silivri Silviya Konakları Evleri!

Yüzde 25 peşinat sonrasında kişiye özel ödeme planları hazırlanan Silivri Silviya Konakları Evleri, YDK Yapı ve Kordemir İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede toplam 143 adet daire bulunuyor...

Silviya Konakları ödeme planı! Maksimum 290 bin lira!

Silviya Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Silviya Konakları Silivri'de fiyatlar 160 bin liradan başlayarak, maksimum 290 bin liraya kadar yükseliyor...

Starlife Silivri ödeme planı Haberi

Starlife Silivri ödeme planı

Star Life projesi, Say Yapı firması tarafından Silivri Bölgesi içerisinde hayata geçiriliyor. Starlife Silivri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

 

Şubat 2017 fiyat listesi için tıklayın


Starlife Silivri kapsamında konutların temeli Nisan 2006'da atılmıştı. 90 villadan meydana gelen Silivri Starlife Evleri'nde toplam inşaat alanı 100 bin metrekare ve arsa alanı ise 95 bin metrekare. 


Starlife Silivri satılık konut tipleri A tipi villalar için 440 metrekare, B tipi villalar için 350 metrekare, C tipi villalar için 300 metrekare belirlendi. Projede Türk hamamı, duş salonları, masaj odaları, fitness center ve yüzme havuzu bulunuyor. 




Starlife Silivri fiyat listesi!

Starlife Silivri satış fiyatları C tipi villalar için...