24 / 04 / 2024

Starwood Hotels için hangi firmalar teklif verdi

Starwood Hotels için hangi firmalar teklif verdi

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Kamil Berk: Pek çok proje için teklif alıyoruz!

NG Hotels'in Sapanca diğeri de Afyon'da olmak üzere 2 oteli ve toplam 1.750 yatak kapasitesi bulunuyor. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Kamil Berk, "Pek çok proje için teklif alıyoruz." diyor.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Starwood Hotels Resorts Türkiye'ye Tribute Portfolio markasını getirecek!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Kilit Grubu Amara Dolce Vita için pazarlık masasında!

Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden Kilit Şirketler Grubu bünyesine yeni bir lüks otel daha eklemek için harekete geçti. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, oteli almak için Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor.

Türkiye Starwood Hotels Resorts çalışanları 1 milyon adım attı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden oaln Starwood Hotels & Resorts çalışanları, UNICEF ile birlikte gerçekleştirilen organizasyonda Afrikalı çocuklar için Belgrad Ormanı’nda düzenlenen yürüyüşe katıldı.

Starwood Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton markası ile Türkiye'de!

Starwood Hotels & Resorts, Ever Grubu’yla Four Points by Sheraton Istanbul Dudullu için bir anlaşma imzalandığını açıkladı.“Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu” İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki ilk Starwood Oteli olacak...

Starwood ve Demsa St. Regis için imzaları attı!

Demsa Group, Maçka'da gerçekleştirdiği ve 2014'te açılması planlanan otel projesi için St. Regis markasını getirmek üzere Stanvood Hotels & Resorts ile anlaştı. Otelde180 metrekarelik sıra dışı bir kral dairesi bulunuyor...

Sheraton Samsun Oteli için imzalar atıldı!

Starwood Hotels & Resorts, Tanrıverdi Mensucat Sanayii A.Ş ile Samsun’da inşa edilecek olan Sheraton Oteli için anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Sheraton Samsun, grubun Türkiye’deki 11.oteli olacak....

İkbak Holding, Ramada Plaza Tekstilkent işletmesi için Wyndham Hotels Group ile anlaştı!

İlbak Holding, İstanbul Tekstilkent'te inşa edilen Ramada Plaza Tekstilkent İstanbul Oteli'nin işletmesi için Wyndham Hotels Group ile anlaştı

Bayraktar, beş yıldızlı otel için Hotels Group ile işbirliği yapacak!

 Bayraktar Grup, beş yıldızlı oteli için Intercontinental Hotels Group ile işbirliğine gitti  

Starwood Hotels için hangi firmalar teklif verdi Haberi

Starwood Hotels için hangi firmalar teklif verdi

Çinli sigorta şirketi Anbang, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc için hafta başında verdiği 14 milyar dolar tutarındaki teklifi geri çekti. Anbang’in teklifini geri çekmesi ile Marriott International’ın Starwood’u satın almasının önü açılmış oldu.


Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık...