16 / 04 / 2024

steelife gabon

steelife gabon

Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Steelife, Gabon’a altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak!

Vefa, Orta Afrika ülkesi Gabon’da büyük bir projeye imza atıyor. Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak.

Gabon'dan Türk yatırımcılara davet!

Gabon Dışişleri Bakanı Pacome Moubelet Boubeya, Türk yatırımcıları Gabon'a davet etti. Boubeya, ''Türk iş adamlarının deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz'' dedi.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı villalarında yaşam eylülde başlıyor!

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

Gölbaşı Aden Konutları hayata geçiyor!

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Steelife Sao Tome'de toplu konut projeleri yapacak!

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Sao Tome, Steelife ile yeniden inşa edilecek!

Steelife, Afrika ülkesinde güçleniyor. Orta Batı Afrika’da yer alan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nde birçok önemli projeye imza atacak olan Steelife, Sao Tome’yi Afrika’daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Steelife'tan Türkiye'nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binası!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti..

Steelife hafif çelikle 3 ayda 1 hastane inşa ediyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Mustafa Bülent Aydın'dan kentsel dönüşümde hafif çelik yapı önerisi!

Hafif çelik yapı sektörünün çok fazla bilinmediğini söyleyen Steelife Genel Müdürü Aydın, "Hafif çelik yapılar kentsel dönüşüm için çok doğru bir çözümdür, çünkü hem çok kısa sürede yapılır hem depreme dayanıklıdır" dedi.

Kentsel dönüşümde hafif çelik yapı önerisi!

Steelife' ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, hafif çelik yapıların diğer yapılara göre daha hızlı tamamlandığını, ayrıca söz konusu yapıların depreme oldukça dayanıklı olduğunu belirtti

steelife gabon Haberi

steelife gabon

Hafif çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Steelife, yurtdışındaki projelerine yenilerini ekliyor. Geçen yıl Gabon’da 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı için yapılan araştırma ve eğitim merkezini inşa ediyor. Steelife, projeyi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.


Türkiye’deki ilk hafif çelik yapı sistemli binayı kuran Steelife, Orta Afrika ülkelerinden Gabon’da yeni bir projeye daha imza atıyor.


Gabon’da ANGT tarafından yürütülen ve Ulusal Kalkınma Planı’nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşümün ilk projesini gerçekleştiren Steelife, şimdi de Gabon Uzay Araştırmaları ve Gözlem Ajansı (AGEOS) için bir araştırma ve eğitim merkezi inşa ediyor. Orta Afrika’nın sürdürülebilir kalkınması için uydu verileri kullanılarak araştırma ve eğitim faaliyetlerinin yürütüleceği bina sadece dört ayda tamamlanacak.


AGEOS...