26 / 04 / 2024

Stephen Wiltshire neden dahi bellek diyorlar

Stephen Wiltshire neden dahi bellek diyorlar

Ressam Stephen Wiltshire kimdir? Palladium Tower açılışında İstanbul'u resmedecek ressam kimdir? Dahi bellek Stephen Wiltshire otistik midir? Stephen Wiltshire nereli? Stephen Wiltshire sanat galerisi nerede? İşte Stephen Wiltshire biyografisi...

Konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Türkiye'de konut satışları trendini sürdürüyor. Peki, konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Gayrimenkuller gerçek değerleri ile neden satılmıyor?

Dünya gazetesi makale yazarlarından Murat Sayar bugünkü yazısında gayrimenkullerin neden gerçek değerleri ile satılmadığını yazdı..

Konut alıcısı neden Esenyurt'u tercih ediyor?

AVEB Proje ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Burçin Çelik, konut alıcısının neden Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece üçgenini tercih ettiğini açıkladı..

Havuzlar aidatların kabarmasına neden oluyor!

İnşaat firmalarının, konut projelerinde sunduğu havuzlar çoğu zaman kullanılmazken, aidatların kabarmasına neden oluyor..

İnşaat demirinin fiyatı neden arttı?

Milliyet Gazetesi'nin köşe yazarı olan Güngör Ulas, bugünkü yazısında inşaat demiri fiyatının neden 2.155 TL’ye kadar yükseldiğini açıkladı. İşte o haber...

Kentsel dönüşüm süreci neden uzar?

Avukat Kadir Kurtulmuş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm sürecinin uzamasına neden olan sorunlardan bahsetti. Kurtulmuş, maliklerin başvurabilecekleri hukuki yollar hakkında bilgi verdi.

Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli?

Geçtiğimiz yılı dünya şampiyonu olarak tamamlayan emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran ''Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli'' hususunu kaleme aldı.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Türkiye neden yabancı yatırımcı için cazip bir ülke?

MIPIM Fuarı’nda “Neden Türkiye Yabancı Yatırımcı İçin Cazip Bir Ülke?” panelinde konuşan EVA Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yaptığı sunumda verilerle Türkiye gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Çanakkale'de konut satışları neden arttı?

Çanakkale’de emlak ve konut piyasasının önde gelen firmalarına “Konut Satışlarında Neden Rekor Kırdık?” sorusunu cevapladı. Emlak ve konut piyasasının Çanakkale’deki konut satışlarına ilişkin cevapları.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düşük faiz oranları ekonomik resesyona neden olabilir!

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, faiz oranlarının uzun dönemde düşük kalmasının ekonomi üzerinde yarattığı etkiler hakkında değerlendirmelerde bulundu. "Düşük faiz oranları ekonomik resesyona neden olabilir" dedi.

Yabancıya yapılan konut satışı neden düştü?

Adana Ekspres gazetesi yazarı Feridun Arseven bugünkü yazısında yabancıya konut satışının neden düştüğünü kaleme aldı. İşte Feridun Arseven'in o yazısı...

Stephen Wiltshire neden dahi bellek diyorlar Haberi

Stephen Wiltshire neden dahi bellek diyorlar

Stephen Wiltshire kimdir?


Tahincioğlu Gayrimenkul projesi Palladium Tower açılışı için 24-28 Eylül 2014 tarihledinde Palladium AVM Cam Küre'de 12:00-19:00 saatleri arasında İstanbul'u resmedecek Stephen Wiltshire boyama sanatçısı ve çok özel yeteneğe sahip biridir. Kısa bir süre içinde gördüklerini gerçeğe çok yakın olarak rahatlıkla resmedebilmektedir. Çalışmaları tüm dünyada beğeni ve takdir edilmektedir. Londra’da kendi adını taşıyan bir sanat galerisinin sahibidir. 


Stephen Wiltshire, Londra'da 24 Nisan 1974 tarihinde doğdu. Sessiz bir çocuktu ve diğer insanlar ile sosyal ilişkisi yoktu. Üç Yaşında otistik tanısı (Savant Sendromu) kondu. Hiç dil gelişimi yoktu ve tamamen kendi dünyasında yaşıyordu. Beş yaşında, resim yapma kabiliyeti fark edildiğinde Stephen, Londra'daki Queensmill Okuluna gönderildi. Kısa sürede çevresi ile çizim dili ile iletişim kurmaya başladı ilk olarak hayvanlar, daha sonra Londra...