23 / 04 / 2024

Stern Fikirtepe İnşaat Turizm Anonim Şirketi

Stern Fikirtepe İnşaat Turizm Anonim Şirketi

Stern Fikirtepe İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Sarp Yentür tarafından kuruldu...

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

Stern Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stern Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yıldız tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Haldız İnşaat Transform Fikirtepe fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Transform Fikirtepe projesi 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor. Haldız İnşaat Transform Fikirtepe fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

İstanbul 216 Konutları'nın inşaatında iş kazası!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe şantiyesinde kule vincin üzerindeki demirin üzerine düşmesi sonucu bir işçi ağır yaralandı.

Fikirtepe'deki dönüşüm dünyaya örnek oluyor!

Pana Yapı İnşaat’ın Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, 17 Ağustos Marmara depreminin 17. yıldönümünde kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe ile ilgili açıklamalar yaptı.

Stern Fikirtepe İnşaat Turizm Anonim Şirketi Haberi

Stern Fikirtepe İnşaat Turizm Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kabataş Ömer Avni Mahallesi İnebolu Sokak Ferah Apartmanı NO:45/5 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Sarp Yentür tarafından...