27 / 04 / 2024

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) ile STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında 14 Ocak 2016 tarihinde “İstanbul Akıllı Şehir” projesi için işbirliği protokolü imzalandı.

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Türk şirketinden dev hamle! NATO'nun ihalesini aldı

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türk savunma sanayisinin yazılım alanındaki en önemli ihracat başarısında birini gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! İşte o şirket hakkında bilinmesi gerekenler!

Son dönemlerde yıldızı iyice parlayan borsaya bir şirket daha geliyor. SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri AŞ, halka arzda talep toplama sürecine başladı. Peki bu şirketin yöneticisi neler açıkladı?

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İsmail Pençe tarafından kuruldu.

Enovas Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Enovas Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Saral, İzzet Özgümüş ve İlyas Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

5. İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12-15 Ocak'ta!

Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 5’inci Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı, 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında 9. ve 10. Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Proteknik Savunma Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proteknik Savunma Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Kıvanç Tugay ve Ömer Tugay imzasıyla kuruldu.

Prefabex Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prefabex Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu.

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Katırcı imzasıyla kuruldu

Eren Technic Yapı Teknolojileri İnşaat İthlat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Technic Yapı Teknolojileri İnşaat İthlat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İsmail Yoleri imzasıyla kuruldu.

Armatekin İnşaat Makina Enerji Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armatekin İnşaat Makina Enerji Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Armağan Hakan Aytekin tarafından kuruldu.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. Haberi

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.

İstanbul’un, dünya metropollerine örnek olmasına büyük önem veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dünyanın önemli büyük kentlerinde olan ‘Akıllı Şehir’ kopseptini İstanbul’da uygulamak için çalışmalarına ve işbirliklerine devam ediyor. İBB, planlanan ve uygulamaya konulan proje ile İstanbul’a ve İstanbullulara yeni bir kent yaşamı sunuyor.  İBB, “İstanbul, Akıllı Şehir” Projesinde vizyon, teknoloji ve yetkinliği bir araya getirerek, Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan İstanbul’u, daha da değerli kılıyor. Proje ile şehrin yaşanabilirlik seviyesini sadece ülkemizde değil, dünyada da örnek olarak gösterilecek düzeye getirecek bir çalışmaya imza atıyor.


Türkiye için de büyük öneme sahip bu projede, sektörün lider kuruluşlarından İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK), İBB tarafından proje sorumlusu olarak belirlendi. Ulaştırma ve aydınlatma konusundaki teknoloji odaklı yaklaşımlarıyla, İstanbul’a çağdaş bir...