23 / 04 / 2024

stüdyo daire nasıl dekore edilir

stüdyo daire nasıl dekore edilir

Stüdyo dairelerin modellerinde yaşam mekanı yaklaşık olarak 35 metrekare oluyor. Stüdyo daire dekorasyonunda mutfak, yatak odaları ve oturma alanlarının bir arada olduğu için mobilya seçimlerinin fonksiyonel ve kullanışlı olması gerekiyor...

Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yılbaşında ulaştığı zirve seviyesinden yaklaşık yüzde 20 geride. Peki Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapuda satış nasıl yapılır? 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? soruları tapuda satış yapacak kişi veya kişilerce araştırılmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Hisseli dairenin satışı nasıl yapılır? Hisseli daire satılır mı?

Bir evin üzerinde birden fazla pay sahibinin olma durumunda, bu evler hisseli daire olarak adlandırılır. Peki, hisseli daire satışı nasıl yapılır? Hisseli ev satılır mı?

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapu satışı belli başlı şartların yerine getirilmesinden gerçekleşebilir. Peki 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Kaç yaş üstüne, nasıl alınır?

Tapu devir işlemlerinde belli bir yaşın üstünde kişilerce yapılması halinde sağlık raporu istenebiliyor. Peki, tapuda sağlık raporu zorunlu mu? Nasıl alınır?

Özderici GYO'nun daire satışından elde edeceği gelir şirketin karını nasıl etkiler?

Özderici’de sermaye artırımından kaynaklanan daire satışından elde edilecek gelir şirkete nasıl iade edilebilir? Şirketin karını nasıl etkiler? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

2. el konut satışında daire fiyatı nasıl belirlenir?

Gayrimenkul Uzmanı Candan Kılıç 2. el konut satışında daire fiyatının nasıl belirlendiğini kaleme aldı. İşte o yazı...

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Kamulaştırma yapılan alanda daire satışı nasıl yapılır?

Vatandaşların gayrimenkulünün yasalarda belirtilen şekillere uyularak kamu idaresine geçmesina kamulaştırma deniyor. Peki, kamulaştırma yapılan alanda daire satışı nasıl yapılır?

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo daire yönetmeliği metni 2017!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan yönetmelik gereğince stüdyo dairelerin yapımı yasaklanıyor. İşte stüdyo daire yönetmeliği metni 2017..

stüdyo daire nasıl dekore edilir Haberi

stüdyo daire nasıl dekore edilir


Stüdyo daire dekorasyonu!


Tek kulanım hacmine sahip stüdyo daire modelleri yaşam mekanını yaklaşık olarak 35 metrekareden başlayan alanda dekore edilmesidir. Stüdyo daire dekorasyonunda mutfak, yatak odaları ve oturma alanlarının bir arada olmasından dolayı mobilya seçimleri fonksiyonel ve kullanışlı olması gerekiyor.


Son yıllarda hızla artan stüdyo daire seçenekleri öncelikle öğrencilere yönelik hazırlandı ve şimdilerde tek başına yaşayanların, yeni evli çocuksuz çiftlerin ya da evinden ve kalabalıktan uzaklaşıp kafasını dinlemek isteyen herkesin ilk tercihi olmaya başladı. Stüdyo daireler bilindiği üzere ismini ufak ölçüleri sebebiyle almıştır. Gittikçe artan bir ilginin sonucu olarak inşaat firmaları da bu tip dairelere daha fazla ağırlık vermeye başlamış ve dairelerin iç dizaynı oldukça konforlu ve kullanışlı bir hale getirilmiştir. Eğer amacınız bir stüdyo dairede yaşamaksa ve bu ilk tecrübeniz...