04 / 05 / 2024

stüdyo layf beylikdüzü adres

stüdyo layf beylikdüzü adres

GMO Yapı'nın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Stüdyo Life projesinde 42 metrekare ile 66 metrekare arasında değişen konutlar 63 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Kestirengöz Dizayn Stüdyo ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kestirengöz tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü Akros İstanbul güncel fiyat!

Beylikdüzü Akros İstanbul güncel fiyat listesi stüdyo dairelerde 558 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Stüdyo daireler artık yasak!

Henüz yeni bir uzatma kararı gelmeyen Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yürürlüğe giriyor. Yönetmelik gereğince, stüdyo daireler yasaklandı..

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

Beylikdüzü Babacan Premium'da teslimler 2018'de başlıyor!

Beylikdüzü Babacan Premium projesinde 1.400 konut ve 115 ticari ünite yer alıyor. Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen projede stüdyo daireler henüz satışa çıkmadı.

Güverte Evler Beylikdüzü'nde teslimler Ağustos 2016'da!

Cantürk İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da West İstanbul Marina’nın üst kısmında 7 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Güverte Evleri projesinde yatay yaşam ve tatil sitesi konforu sunuluyor.

stüdyo layf beylikdüzü adres Haberi

stüdyo layf beylikdüzü adres

1+1 ve 2+1 320 konutun bulunduğu projede, inşaatın temeli 4 ay önce atıldı. 2009 yılı Haziran ayında bitirilmesi planlanıyor. Banka kredisine uygun olan konutlarda yüzde 25'ini peşin ödeyene 18 aya kadar vade yapılıyor.

63 bin YTL'den başlayan fiyatlar 112 bin 200 YTL'ye kadar yükseliyor.

Projenin satış işlemleri ABD'li ünlü emlak şirketi Coldwell Banker'in Türkiye ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Tel: 0 212 273 16...