25 / 04 / 2024

su inşaat

su inşaat

Fiyatların 215 bin TL'den başladığı Narlı Su Evleri projesi İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor... Teslimlerin Mayıs 2014'te gerçekleşmesi planlanan Maltepe Narlısu Evleri, 2 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su' araştırmasının 2021 sonuçları açıklandı. '40 Yaş Altı 40 CEO' araştırmasında inşaat ve gayrimenkul sektöründen isimlerde yer aldı. İşte o isimler, ciroları ve istihdam sayıları...

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Enerji Su İnşaat'ın acı günü! Aydan Semker vefat etti!

Enerji Su İnşaat ve Madencilik A.Ş.'nin kurucusu merhum Necdet Semker'in eşi, Yönetim Kurulu Başkanı Alev Semker Akal'ın annesi Aydan Semker vefat etti.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

Malezya'yla inşaat sektöründe büyük işler yapabiliriz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, "Malezya'yla Enerji, savunma sanayi, otomotiv, inşaat, bilişim teknolojisi gibi pek çok alanda müşterek attığımız ve atabileceğimiz adımlar, yapabileceğimiz çok büyük işler var." dedi.

su inşaat Haberi

su inşaat

Konut tiplerinin 2+1, 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandığı Narlı Su Evleri, 72 daireden meydana geliyor. Projede satışlar devam ediyor.


3 bloktan oluşan Narlısu Evleri, Su İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.


Yüzde 30 peşiantla banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendirme yapılan Maltepe Narlı Su Evleri'nde 

2+1 daireler 95 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler ise 110 metrekare olarak belirlendi.



E-5 ve metro durağına 900 metre uzaklıkta konumlanan Narlı Su Evleri Maltepe'de fiyatlar 215 bin TL'den başlayıp, 350 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Teslimlerin Mayıs 2014'te gerçekleşmesi planlanan Maltepe Narlısu Evleri, 2 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.


14 bin metrekare inşaat alanına sahip Narlı Su Maltepe Evleri'nin sosyal olanakları arasında, 7/24 güvenlik hizmeti, toplantı salonu, sinema salonu, masa tenisi, bay ve...