26 / 04 / 2024

süha günel kimdir

süha günel kimdir

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik ''Geleceğini Tasarla'' çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans Holding, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holing'in LEED sertifikalı projeler

Süha Günel kimdir?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel kimdir? Süha Günel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süha Günel, ne zamandan beri, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi? İşte Süha Günel...

Süha Günel: Öncelikli hedefimiz istihdam ve yatırım!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal iletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, şehre katkısı olabilecek her sosyal projenin içerisinde olmak istediklerini söyledi. Öncelikli hedefimiz istihdam ve yatırım dedi...

Türk insanının AVM algısı değişti mi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel, son dönemde Türkiye’de yapılan alışveriş ve yaşam merkezlerinin yurt dışındaki benzerleriyle mukayese edilemeyecek ölçüde kaliteyi bünyesinde taşıdığını söyledi.

Türk insanının AVM algısı değişti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, son dönemde Türkiye'de yapılan alışveriş ve yaşam merkezlerinin yurt dışındaki benzerleriyle mukayese edilemeyecek ölçüde değişti...

Optimum'dan basın bayramına özel davet!

Ankara Optimum Outlet, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle düzenlediği iftar davetinde basın mensuplarını buluşturdu. İftar yemeğine Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Süha Günel ev sahipliği yaptı...

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

Ülkem Güçsav kimdir?

Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav'ın eski eşi Mimar Ülkem Güçsav kimdir? 

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

İbrahim Süha Güçsav, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Süha GÜÇSAV seçildi.

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

süha günel kimdir Haberi

süha günel kimdir

Rönesans Holding, üniversite öğrencisi gençleri  İstanbul'da ağırladı. 15 üniversiteden İstanbul'a gelen 15 genç, Rönesans Holing'in LEED sertifikalı projelerini gezdi, yeşil bina ve çevre dostu sistemleri konusunda bilgi aldı. Yarışmaya başvuran öğrenci sayısı 2 ayda 1000'e yaklaştı, 27 üniversitede 2 bin 500 öğrenciye seminer verildi. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel ile buluşan öğrenciler, sektörün dinamikleri hakkında fikir alışverişi yapma imkanı...