18 / 04 / 2024

Süha Günel yatırımları

Süha Günel yatırımları

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal iletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, şehre katkısı olabilecek her sosyal projenin içerisinde olmak istediklerini söyledi. Öncelikli hedefimiz istihdam ve yatırım dedi...

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Ne altın, ne dolar... Gümüş, yatırımcısına kazandırdı!

Yeni güne rekor bir yükselişle başlayan gümüş, yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün rekor yükselişle tarihi zirvesine yaklaştı ve yatırımcısına en çok kazandıran emtia yatırımlarından oldu. İşte 4 Mart 2022 gümüş fiyatı...

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Süha Günel yatırımları Haberi

Süha Günel yatırımları

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal iletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, şehre katkısı olabilecek her sosyal projenin içerisinde olmak istediklerini söyledi. 


Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, holdigin olarak öncelikli hedeflerinin yurt genelindeki alışveriş merkezi sayısının artmasından ziyade bu merkezler sayesinde vatandaşa istihdam sağlamak ve sosyal projeler ile topluma katkı sunmak olduğunu söyledi. 


Alışveriş Merkezi (AVM) denince insanların aklında, ihtiyaç duyulmayan ürünlerin insanları büyüleyerek, kandırarak satıldığı yerler algısının oluştuğunu belirten Süha Günel, "Burası yaşam alanı. Konuyu sadece alışverişten ibaret bir yapı olarak görmek bizi hataya sürükler. 


Adana'ya katkısı olabilecek her sosyal projenin içerisinde olmak en büyük arzumuzdur" şeklinde konuştu. 

Optimum AVM'de basın mensuplarının sorularım yanıtlayan Süha Günel, Rönesans Holding ve Optimum AVM...