24 / 04 / 2024

sular vadisi projesi son durum

sular vadisi projesi son durum

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Yıldırım Sular Vadisi projesi için geri sayım başladı!

Açılışı için geri sayımın başladığı Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak.

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi, Giresunspor'un sponsoru oldu!

İstanbul Anadolu Yakası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi, Giresunspor'un sponsoru oldu...

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

sular vadisi projesi son durum Haberi

sular vadisi projesi son durum

Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nin 67 milyon TL'ye inşa ettiği Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. CHP Yıldırım ilçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, içinde su olmayan Sular Vadisi'nin beton vadisine dönüştüğünü belirterek, "Projenin tamamlanması için alınan krediye ödenen faiz miktarı tam 20 milyon lira. Yıldırım halkının cebinden çıkan paranın ne kadar gereksiz yerlere harcandığına bir kez daha şahit olduk" diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi’nin Yeni Mahalle’de 67 milyon TL'ye inşa ettiği Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; suyu olmayan Sular Vadisi projesinin tamamlanması için alınan krediye ise tam 20 milyon TL faiz ödemesi yapıldı. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

“67 MİLYON TL HARCANDI, 20 MİLYON TL FAİZ ÖDENDİ”

CHP Yıldırım ilçe örgütü ve Mollaarap Mahalle Muhtarı ile...