25 / 04 / 2024

süleyman ekşi misal istanbul evleri satılık

süleyman ekşi misal istanbul evleri satılık

Bağlarbaşı Ahes Misal İstanbul fiyatları metrekare birimde minimum 5 bin 230 TL'den başlıyor. Proje Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor...

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

süleyman ekşi misal istanbul evleri satılık Haberi

süleyman ekşi misal istanbul evleri satılık

Mimari tasarımı Alper Aksoy Mimarlık'a ait olan Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. 520 bin metrekare inşaat alanına sahip oaln Misal İstanbul projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.
 
İlk etabı 2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Ahes Misal İstanbul  projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı bölgesinde yükseliyor. Projede toplam 2 bin 400 daireye yer veriliyor. 

13 blok olarak yükselen projenin ilk etabında inşa edilecek 8 bloğun 3 tanesi 18, 2 tanesi 19 ve 3 tanesi 20 katlı olararak tasarlandı. Ahes Misal İstanbul projesinde toplam 2 bin 400 daireye yer veriliyor. projenin ilk etabında 1.600 konut bulunuyor. 
 
Ahes Misal İstanbul'da konutların yanı sıra 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis...