29 / 03 / 2024

Süleyman Şah Türbesi son durum

Süleyman Şah Türbesi son durum

Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.Türbeye gidişi sağlayan köprü ayaklarında iş makineleri çalışmalarını sürdürdükleri görüldü.

İşte Süleyman Şah Türbesi'nin yeni hali!

Türkiye'nin yurt dışındaki tek toprağı olan Suriye Eşmesi'ndeki türbe, sadece bu haliyle sınırlı kalmayacak. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığ TİKA, alanı külliyeye çevirecek proje yürütüyor.

Süleyman Şah Türbesi'nin yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Suriye Eşmesi'nde yapımı süren Süleyman Şah Türbesi'nde incelemelerde bulundu. Güvenç: "Vatandaşlarımız türbeyi bundan sonra çok daha rahat ziyaret edebilecekler" dedi.

Süleyman Şah Türbesi inşaatında 82 askeri personel çalışıyor!

Bölgede görev yapan gazeteciler, türbe inşaatının sürdüğü Suriye Eşmesi'ne götürüldü. Türbe inşaatında 82 askeri personel görev yapıyor. Alanda ayrıca 2 Türk bayrağı göndere çekili vaziyette bulunuyor.

Suriyede'ki Süleyman Şah Türbesi taşındı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha önce iki kez nakledilen Suriye’deki Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yeni mekânına nakledildiğini, bunun da geçici bir nakil olduğunu ifade etti.

Süleyman Şah Türbesi'nin yerine yapılacak türbenin inşaatına başlandı!

Türbenin yeni yeri Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinin sınır bölgesindeki Eşme köyünün tam karşısında yer alıyor. Türkiye tarafından gözle görülebilecek bir mesafede, Suriye topraklarının 200 metre kadar içinde.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Uzman isimler peş peşe Türkiye'nin depremselliğine ilişkin açıklamalarda bulunurken; beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İstanbul depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin afetlere hazır hale gelmesi ve toplumun afet bilincinin her an yükseltilmesi için 2022'yi afet tatbikat yılı ilan ettiklerine dikkat çekerek bu senenin tatbikatlarla geçeceğinin altını çizdi.

Süleyman Soylu: Deprem hareketliliğimiz giderek artıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem hareketliliğinin gittikçe yükseldiğine vurgu yaparak, "Bütün bilimsel veriler ciddi depremlerle karşı karşıya olduğumuza işaret etmektedir" açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

Süleyman Şah Türbesi son durum Haberi

Süleyman Şah Türbesi son durum



Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra eski yerinin görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.


Suriye'de, Fırat Nehrinin batısında yer alan ve IŞİD'in 'Avrupa kapısı' olarak gördüğü Mınbiç'e yönelik 1 Haziran'da başlatılan operasyon devam ederken, dün Minbiç-Rakka yolunu kesen Mınbiç Askeri Meclisi güçleri, bugün de yine çok önemli olan Minbiç-Cerablus yolunu keserek kontrolü sağladı. Süleyman Şah Türbesi'nin daha önce bulunduğu ve Kobani çatışmaları sırasında IŞİD tarafından bombalanan Karakozak köprüsünün de onarımına başlandı. Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra eski yerinin görüntüleri de ilk kez sosyal medyada paylaşıldı.


IŞİD tehdidi altında olduğu için 22 Şubat 2015'te düzenlenen operasyonla taşınan ve bu sırada patlayıcılarla kullanılmaz hale getirilen Süleyman Şah türbesinin eski yeri, Mınbiç operasyonu ile ilk kez görüntülendi. Operasyon ile Karakozak köprüsinün diğer yakası da IŞİD'ten temizlenirken, Kobani...