19 / 04 / 2024

süleymanpaşa yatırımları 2020

süleymanpaşa yatırımları 2020

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

süleymanpaşa yatırımları 2020 Haberi

süleymanpaşa yatırımları 2020

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin daha yaşanılabilir ve modern bir Tekirdağ için yatırımları son sürat devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda yapımına başlanılan Süleymanpaşa ilçesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali ile Su Ürünleri Hali, yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yapımları son sürat devam eden tesislerin inşaatlarını inceleyerek Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkan Vekili Sinan Türkoğlu'ndan konu ile ilgili bilgiler aldı.

"ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Albayrak açıklamasında "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halimiz 2020 yılının Ocak ayında, Su Ürünleri Halimiz ise 2020 Balık Sezonunda faaliyetlerine başlayacaktır. Tesislerimizin vatandaşlarımıza hayırlı...