20 / 04 / 2024

Sultangazi 2014 projeleri

Sultangazi 2014 projeleri

Toplam inşaat alanı 8 bin 200 metrekare olan kompleks; bodrum, zemin ve 4 kattan oluşuyor. Sağlık Kompleksi'nde hasta muayene odalarının yanı sıra röntgen odaları, laboratuarlar, kütüphane ile bilgilendirme çalışmaları için konferans salonu da bulunacak.

Sultangazi'ye üçüncü kültür merkezi geliyor!

Sultangazi' nin dört bir yanında vizyon projelerin yapımı sürerken Yunus Emre Mahallesi' nde kültür merkezinin de inşaat çalışmalarına başlandı. Kültür merkezinde otopark da yer alacak...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı!

Ulaşım projeleri birbiri ardına devam ederken 2 yeni hatta da olumlu yönde çalışmalar hız kazandı. Göztepe Ataşehir Ümraniye hattına onay verilirken Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Sultangazi 2014 projeleri Haberi

Sultangazi 2014 projeleri

Sultangazi'nin her yerinde yükselen yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Afet riski taşıması nedeniyle yıkılan Lütfiye Burat Hastanesi'nin yerine İl Özel İdaresi tarafından İlçe Sağlık Kompleksi yaptırılıyor. Ugurmumcu Mahallesi'nde inşa edilen Sağlık Kompleksi'nde Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Toplum Ruh Sağlık Merkezi, Toplum Sağlık Merkezi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü yer alacak. 


Toplam inşaat alanı 8 bin 200 metrekare olan kompleks; bodrum, zemin ve 4 kattan oluşuyor. Sağlık Kompleksi'nde hasta muayene odalarının yanı sıra röntgen odaları, laboratuarlar, kütüphane ile bilgilendirme çalışmaları için konferans salonu da...