26 / 04 / 2024

suluova hastanesi son durum

suluova hastanesi son durum

Amasya Suluova'ya yapılacak olan yüz yataklı hastanenin ihalesini kazanan Doğan Karataş İnşaat firması yetkilileri ve hastane yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Üçok'a ziyarette bulunup çalışmalarında destek istediler.

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Devlet hastanesi bünyesine hemen personeller alınacak! Şimdi internetten başvurabilirsiniz!

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre, Devlet hastanesi bünyesine hemen memur personeller alınacak. İşte detaylar...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

suluova hastanesi son durum Haberi

suluova hastanesi son durum

Amasya Suluova'ya yapılacak olan yüz yataklı hastanenin ihalesini kazanan Doğan Karataş İnşaat firması yetkilileri ve hastane yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Üçok'a ziyarette bulunup çalışmalarında destek istediler. Projenin takibiyle yakından ilgilenerek, Suluova'nın kazanması için uğraştığını belirten Suluova Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz; "Hastanenin ihale tarihi belirlendi. 22.10.2014 Pazartesi günü ihaleye sunacağız. Hastanenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Ak Parti Genel Sekreteri Ankara Milletvekili hemşerimiz Haluk İpek'e , Amasya Milletvekillerimiz Naci Bostancı ve Avni Erdermir'e teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini bizden hiç esirgemediler, Suluova'nın en iyi hizmeti alması için çalıştık. Sizlere söz veriyoruz sayın Suluovalılar. Yeni Türkiye'de yeni Suluova ile karşılaşacaksınız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Suluovamız çok yakında kapalı pazarada kavuşacaktır. Her şey sizler ve gelecek nesillerimiz için. Her branştan 24 saat nöbetçi uzman...